Topiknyitó: Törölt felhasználó 2022. 01. 25. 09:28

OROSZ-UKRÁN háború  

Kíváncsi vagyok kinek mi a véleménye erről .
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
andras-80 csütörtök, 13:59
Előzmény: #79459  keeper
Na és mi van az eszkimókkal? Az ő jogukért senki nem emel szót? Skandalum!
keeper csütörtök, 13:55
Előzmény: #79456  Murdoch
Jaja és ha már Skóciát megemlítetted, akkor említsük meg Írországot is - tudod egyesek szerint onnan is kapjuk a pénzt...
Az írek majdnem 100 éven keresztül harcoltak a függetlenségükért, az angolok brutális kegyetlenséggel mészárolták őket, de az IRA ugyebár terrorszervezetté lett nyilvánítva -> csúnya rossz írek.
Ajánlom figyelmébe minden Közel-Kelet "szakértőnek" az alábbi videót, lesz benne pár érdekes történelmi tény, üljetek szorosan a széken: ( az infók wikin is fellehetőek, de aki nem szeret olvasni, annak itt a rövidített változat)
https://youtu.be/OCGtHMxNrXY
Murdoch csütörtök, 12:50
Előzmény: #79457  Dehogynincs
Mit tudnék tenni, mivel: 
- nem reagálsz a nemzetközi jog megsértésére, ha azt a nyugat lép meg
- nem érdekel az aranybudis korrupció
- nem érdekel az európiai unió álságossága
- nem érdekel a hadiipar felfuttatása ukrán véren
- nem érdekel a nyugati, cia egyéb műveletek Ukrajnában, a maidani puccs + ezeregy dolog még.
+ nem érdekel a neonáci ideológiáktól azért erősen átitatt ukrán rezsim. És ahogy írtam korábban, ha én oroszbarát vagyok, vihetitek a nácibarátságot. Sok sikert hozzá.
Dehogynincs
Dehogynincs csütörtök, 12:43
Előzmény: #79456  Murdoch
Arról beszéltem tegnap, hogy amikor bántom a Putyinodat, nem az oroszsága, hanem az autoriter rendszere miatt, akkor te vidáman ursulázol, bidenezel és rögtön előkapod a félelmetesnek tartott bunkódat, amire a ruszofóbia szót vésték.
Nincs abban semmi meglepő, ha egy oroszbarát mindenhol ruszofóbiát lát.
Murdoch csütörtök, 11:35
Előzmény: #79454  Dehogynincs
Erről beszéltem tegnap. Ruszofóbia. Az, hogy az angol-francia duó a birodalmi érdekei miatt szétdarabolta az országot, nem számít. Írsz a megerőszakolt nőkről - ami igaz -, de azt kifelejted, hogy a németek mindeközben iparosított népirtást követtek el, nem számít. 'Imádkozol' a szuverén Ukrajnáról, miközben még az ezeréves Skócia is a brit birodalom része és nem független, nem számít. Ésígytovább. A nemi erőszakról, pedofíliáról meg annyit, hogy miután az Epstein ügyek miatt most még az angol miniszterelnök kabinetfőnőke is bukott és érintett a nyugati elit jelentős része, reménykedhetek, hogy majd legalább összeráncolod a szemöldöködet? 
Murdoch csütörtök, 11:22
Előzmény: #79449  Shortelek
https://www.washingtonpost.com/news/democracy-post/wp/2017/06/15/ukraines-ultra-right-militias-are-challenging-the-government-to-a-showdown/
"The recent brutal stabbing of a left-wing anti-war activist named Stas Serhiyenko illustrates the threat posed by these extremists. Serhiyenko and his fellow activists believe the perpetrators belonged to the neo-Nazi group C14 (whose name comes from a 14-word phrase used by white supremacists). The attack took place on the anniversary of Hitler’s birthday, and C14’s leader published a statement that celebrated Serhiyenko’s stabbing immediately afterward."
És ennek a csoportnak a vezetője pofázik Magyarország ellen? Jó, hát én ugye született oroszbérenc vagyok, nagyon szívesen átengedem a náci lapot nektek Elek...
Dehogynincs
Dehogynincs csütörtök, 11:15
Előzmény: #79447  keeper
Elhiszem, hogy ezt gondolod, de nem örültem a román megszállásnak.
Ki írta, hogy az oroszok miatt volt Trianon?
Azt is elhiszem, hogy azt gondolod, nem hallottam a pozsonyi csatáról és arról, miért vettük föl a kereszténységet. Vannak olyanok, akik azért hiszik magukat okosnak, mert a többieket tájékozatlannak vagy butának vélik.
Az oroszok annyian vannak mint az oroszok és arrafelé olcsó az emberélet. Ezért is veszítettek és veszítenek sok embert.
1848-ban az oroszok még nem csináltak nálunk semmit.
Mellesleg 1945 után az oroszok tényleg nem voltak kegyetlenek a magyarokkal, nem erőszakoltak meg nőket, hanem csokoládét osztogattak nekik és a gyerekeknek és mind egy szálig visszafordították azokat, akiket a magyar "honfitársaink" a gulágra küldtek. Így úszták meg a magyarok a szovjet haláltáborokat.
Antikommunista vagyok. Nekem magyarázod Kádár apró dögeit?
56-ban az amerikaiak segíteni akartak volna? Miért? Ki ellen? Hiszen itt voltak az orosz barátaink.
andras-80 csütörtök, 11:07
Ilyenkor szólnak egymásnak, hogy gyertek, mert kell pár komment. 😱
andras-80 csütörtök, 11:06
Előzmény: #79451  Murdoch
"Ukrajna támadta meg Oroszországot, zömmel német fegyverekkel, tankokkal."
Felháborító!
Murdoch csütörtök, 10:53
Jól látom, hogy ez az ukrán őrnagy fenyegette be Magyarországot?https://x.com/leonidragozin/status/1990320316518641721
Remek, hogy majd egy 800.000 ezres sereggel jön be a nácizmus az EU-ba, a németek meg ugyebár level100-on pénzelik a dolgot. Nincs új a nap alatt. Csodás lesz, nem lep meg, hogy a lengyelek gőzerővel militarizálódnak. Csak lehet, nem az oroszok miatt. 
wgl csütörtök, 10:33
1 komment régebbről:
"Válasz Gulyás Apró tömegyilkosozására:"
Troppauer Hümér
Tömeggyolkos?
..
Azon túl, hogy átbaszta Nagy Imrét , nem lövetett, nem adott ki olyan parancsot építésügyi (érted geci???) Miniszterként, ami bárki halálát okozta.
"Az alulírottak: Apró Antal, Kádár János, Kossa István és Münnich Ferenc miniszterek, Nagy Imre kormányának volt tagjai bejelentjük, hogy 1956. november 1-jén megszakítva ezzel a kormánnyal minden kapcsolatunkat, kiléptünk a kormányból"
a legnagyobb bűne, hogy fasiszta csőcseléknek nevezte a forradalmárokat.szóval mi a fasz GeriBaba?A ti kezeteken kimutathatóan 50.000 ember vére szárad. 
Te pofázol?!
Mondom ezt úgy, hogy a hideg kiráz Aladártól.
De bazdmeg a történelmi pontosságra figyeljünk már."
Shortelek csütörtök, 10:13
Előzmény: #79448  andras-80
Két muszkanyalonc beesett:))
andras-80 csütörtök, 10:10
Előzmény: #79447  keeper
Megy a russzancsmosdatás, jóvan! Szép volt, elvtárs, a mai penzum megvan! 😆
keeper csütörtök, 09:27
Előzmény: #79445  Dehogynincs
Godolom amikor 1919-ben a románok a franciák támogatásával bevonultak Budapestre az nagyon tetszett neked.
Rossz a irányba gyűlölködsz pajtárs, nem az oroszok miatt veszett oda az ország 2/3-a, hanem a franciák, a németek, az angolok és az amerikaiak miatt.
Nem mellesleg volt még a pozsonyi csata is (907-ben), amiben pont egy nyugati inváziót sikerült megakadályozni, de ki emlékszik már erre, vagy hogy miért kellett felvenni a keszténységet ugye....
Egyébként meg Nyugatról az oroszokat legalább 5x próbálták meg beletaposni a földbe és szétszakítani a  birodalmat, szóval  az utolsó alkalommal már én sem finomkodtam volna a helyükben, főleg miután 24 millió embert vesztettek a harcokban.
Gondolom most a szekértők majd 1848-al fognak jönni, de sajnos ki kell, hogy ábrándítsam őket, az oroszok, csak betartották az évekkel azelőtt a többi országgal aláírt kölcsönös forradalmak elleni segítségnyújtási szerződésüket.
Nem mellesleg 1945 után nem az oroszok voltak kegyetlenek a magyarokkal, hanem a magyar "honfitársak" szorgoskodtak és tették tönkre az országot, akik tudjuk, hogy kik voltak. Néhányuk rokonaira még a mai napig is lehet szavazni.
pl. Apró Antal
"Személyesen felügyelte Nagy Imre és mártírtársainak koncepciós perét; 1958. június 17-én ő jelentette be az Országgyűlésben Nagy Imre és három társa kivégzését, amelyet a „nép jogos elégtételének… az ellenforradalom méltó megbosszulásának” nevezett"
-> "Unokája Dobrev Klára, Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök felesége, válófélben. " (Idézet a wikiből)
A többi hasonló egyén is ott van, kikeresheted.
Egyébként, ha '56-ban az amerikaiak annyira szerettek volna segíteni, mint most az iráni népen, akkor biztos nem lett volna probléma, de csak azt nyomták, hogy a segítség már úton van, tartasok ki....
GrizzlyG
GrizzlyG csütörtök, 09:18
Jó hírek.
.
Elégtek az élet kioltására alkalmas drónok és a dróngyár. A béke egyre közelebb kerül. 
https://karpathir.com/2026/02/12/honapokig-titkoltak-megsemmisult-egy-kulcsfontossagu-ukran-drongyar/
Dehogynincs
Dehogynincs csütörtök, 08:04
1956-ban a hálátlan magyar ellenforradalmárok Molotov-koktélokkal támadtak rá felszabadítóink békés tankjaira.
andras-80 csütörtök, 07:33
Előzmény: #79442  Shortelek
"Ukrajna támadta meg Oroszországot, zömmel német fegyverekkel, tankokkal. " 
Ezt nem tudtad? Svájcban lehet így tanítják? 🤔
Shortelek csütörtök, 06:22
Előzmény: #79442  Shortelek
terrorizmus helyett terrort
Shortelek csütörtök, 06:21
Előzmény: #79437  Murdoch
Persze, a muszka a NATO- tol félelmében ment neki az ukiknak, szerintem meg putyler a szovjet idôk feltámssztását szeretné, senki és semmi nem támadta meg az orkokat, viszont putyler cimborád 4 éve tertorizmust hajt végre az ukránok ellen, ez a helyes meghatározás.
the_outsider szerda, 21:47

Szerintem nem ruszkiimádók vannak itt, hanem putyinisták.     
Nyilván velem van a baj, de a tettekért én nem népeket okolnék, hanem egyéneket.     
Ugye többször már le lett itt írva, hogy putyin sima maffiafőnökként működik, csupán a többféle gyilkosságok okán is (mérgezések vegyi úton, mérgezés radioaktív anyaggal, gyilkosságok magasan lévő helyekről történő kidobásokkal, vagy akár Prigozsin kevéssé kérdéses halála), de a maffiafőnököket is csak alvilági beállítódású vagy érzelmű emberek tudják csodálni.    
Ez utóbbiakról is nagy a hallgatás itt, csak olyan mondatok jelennek meg, mint hogy idézem: "... nálad ott villog a Putyin, hogy őt kell köpködni."    
Érted! Egy ilyen emberre azt írni, hogy miért kell őt 'köpködni' ...     
Leginkább olyan ír ilyet, aki vagy putyinista (=szarik arra, hogy egy gyilkos, vagy ezért még akár csodálja is, mint pl. Trump) vagy simán propagandista.      

Topik gazda

sotime
4 2 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek