Topiknyitó: Törölt felhasználó 2022. 01. 25. 09:28

OROSZ-UKRÁN háború  

Kíváncsi vagyok kinek mi a véleménye erről .
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Murdoch kedd, 09:57
Előzmény: #77659  Zedisalive
Az EU-nak pedig nagyjából kampec, ha intézményi szinten meg is marad, a jóléti államoknak vége. Ez persze nem most dec31-et jelenti, hanem egy trendet, ezért kapaszkodnak háborúba, meg fegyverkezésbe. Azzal el lehet venni a fókuszt, de ahogy nézem már ennek sem dől be sajnálatukra a köz. 
Zedisalive kedd, 09:52
Előzmény: #77658  andras-80
Én inkább a gyermekeim jövője miatt aggódok, mert kiárulják a lábuk alól a szépen felépitett, biztonságos, jóléti világot.
andras-80 kedd, 09:47
Előzmény: #77657  Zedisalive
Nagyon aggódok az állapotod miatt. 😱
Zedisalive kedd, 09:44
Előzmény: #77651  andras-80
bizony rögeszme az. Észak és Dél Amerika, Erdély, vagy Dél Afrika történelme is azt tanitja nekünk, hogy a bevándorlás jó, az őslakosoknak nincs félnivalójuk, megőrizhetik kultúrájukat és életmódjukat :D :D istenem de együgyüek vagytok...
Zedisalive kedd, 09:38
Előzmény: #77624  gazmber
"azért 'aggódnak', hogy szegényeket 'kényszersorozzák' és erőnek-erejével a vágóhídra viszik és mind halomra pusztulnak.."
először az ukránokat hurcolták el a háborúba, de nem tettem semmit, mert nem vagyok ukrán és utálom Putyint.
aztán értem jöttek, de rájöttem, hogy annyira mégsem utálom Putyint, hogy a frontra is kimenjek, ellenkeztem, de orosz ügynöknek neveztek, félholtra vertek, de már senki nem maradt, hogy segitsen.
Murdoch kedd, 09:32
Előzmény: #77652  FatFIRE
Látszik, hogy minden eu-s döntést már úgy akarnak meghozni, hogy tagállami hatáskör ne legyen. Jó kis autokrácia, pár év és még valami zűrös banánköztársaságban is pislogni fognak, hogy mi megy a nagy nyugaton. Persze világos a történet, nem akarják, hogy az usa lopja el azt, amit ők akarnak lenyúlni. Most ugye hirtelen gazdasági vészhelyzet lett, nem értem hogyan, hiszen nem az EU szenved a szankcióktól, háborútól, hanem az oroszok. Most van a minden mindegy szakasz, hazudunk reggeltől estig, aztán majd lesz valami. Valóban lesz, mondjuk úgy, hogy a szélsőjobbnak füllentett pártok csúcson lesznek. 
FatFIRE kedd, 09:31
Előzmény: #77653  Shortelek
Már nem jöhet be, hiszen ahogy a kedvenc troljaidtól olvashattad, Putyin már meghalt és düblőrök helyettesítik! 🤡
Shortelek kedd, 09:28
Előzmény: #77646  FatFIRE
"Putyint az orosz gazdaság teljes lenullázódását követően az oligarchák és a partizánok közösen fogják megölni. "
Muszka elvtárs, még bejöhet!
FatFIRE kedd, 09:23
Előzmény: #77648  andras-80
Az "elvtárs" idén a Nizzában található ingatlanában töltötte a legtöbb idejét, ha rákeresel, számodra is ki fog derülni, hogy az nem Oroszország.
Európának nem az oroszok jelentik a problémát, hanem az, hogy ideológiavezérelt libsi hülyék vezetik, akik rosszabbnál rosszabb döntéseket hoznak. Egyebek mellett ezért is lett az EU gazdasági a közösség határain kívül szinte minden gazdasági ágazatban versenyképtelen. 🤷🏻‍♂️ 
andras-80 kedd, 09:21
Előzmény: #77650  Zedisalive
A rögeszme nagyon nagy problémát okoz az életben. Vigyázz vele, mert egy idő után akár bele is lehet őrülni! 😔
Zedisalive kedd, 09:18
Előzmény: #77648  andras-80
A ruszkik hatása jelentéktelen az EUra. Egyszerűen egy kényelmes ellenségkép, hogy az emberek ne arra figyeljenek, hogy az afrikai bevándorlás lassan lecserléi az európai népességet. 
Zedisalive kedd, 09:14
Előzmény: #77645  andras-80
Vadym Ivchenko, Porosenkó párti ukrán képviselő, a Rada védelmi bizottságának a tagja is orosznyaló.Szerinte több, mint 500 ezer ukrán halott katona van a háborúban. Ez csak is Kremlből dezinformáció lehet.
https://uraua.info/2025/11/na-fronti-ukrayiny-blyzko-miljona-vijskovyh-zsu-zagynuly-abo-poraneni-nardep/?utm_source=chatgpt.com
Hiszen a hős, az isteni Zelenszki megmondta, hogy csak 46ezer halottjuk van.
andras-80 kedd, 09:14
Előzmény: #77647  FatFIRE
Dehogggyis! Ti csak szimplán Európa és Magyarország ellen vagytok. A ruszkik mindenekelőtt, igaz elvtárs? 😳
FatFIRE kedd, 09:06
Előzmény: #77645  andras-80
Mindenki ruszkinyaló, aki nem hitte el, hogy az orosz katonák már három éve is kénytelenek voltak lőszer hiányában gyalogsági ásókkal rohamozni. 🤡😂
FatFIRE kedd, 09:04
Előzmény: #77636  Placi82
"Na mindegy . Szóval leirnam a gondolataimat , hogy mi lesz a globális  gazdaságban , és a tőkepiacon ,a jövőben  és tuti hogy bejön. De a sok szemelyeskedonek meg  segítsen az, akinek két anyja van. :)"
Mondjuk ezek a trollok úgysem értik, ők elhitték azt is, hogy Putyint az orosz gazdaság teljes lenullázódását követően az oligarchák és a partizánok közösen fogják megölni. 😂
andras-80 kedd, 09:04
Meg is jöttek a ruszkinyalók. 🤪
FatFIRE kedd, 09:01
Előzmény: #77637  andras-80
A cikk végén: "Az amerikai fél ezt követően az oroszokkal is egyeztetne a dokumentumról."
Az oroszok pedig nyilván bele fognak menni. 🤡😂
Zedisalive kedd, 08:59
Előzmény: #77636  Placi82
A hosszú kötvényhozamok egyelőre emelkednek. Nem nagyon működik ez a QE egyelőre.
Murdoch kedd, 08:53
Előzmény: #77639  vigkrisz
Ti amúgy el is olvassátok a linkjeiteken lévő tartalmat? Két amerikai tisztviselő nyilatkozott, ja, Stan és Pan, a szokásos panelek. Meg:
"Egyelőre nem világos, hogy az Egyesült Államok milyen messzire menne el egy Ukrajnának nyújtott, 5. cikkelyhez hasonló biztonsági garanciarendszer kiépítésében. A tisztviselők annyit árultak el, hogy a csomag intenzív megfigyelést és deeszkalációs mechanizmusokat tartalmazna a kisebb incidensek kiéleződésének megelőzésére."
De sebaj, hajrá, őrjöngjetek a semmin, hát hülye lesz bárki is egy atomnagyhatalommal szemben nyíltan garanciát nyújtani. Pláne egy huszadrangú országot tekintve.
andras-80 kedd, 08:16
Előzmény: #77639  vigkrisz
Minden európai érdeke ez. Persze a svájci emigráns és csapata kivételével...

Topik gazda

sotime
4 2 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek