Topiknyitó: Törölt felhasználó 2022. 01. 25. 09:28

OROSZ-UKRÁN háború  

Kíváncsi vagyok kinek mi a véleménye erről .
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Fsociety
Fsociety hétfő, 07:22
Előzmény: #69558  Murdoch
Na mondom,megnezem ezeket a csodalinkeket,amiket betolsz ide,hogy kik irjak,hat nem keleltt csalodnom. Szepen nyomjatok az elore bekeszitett paneleket 🤣 
https://m.hvg.hu/itthon/20230605_Ujabb_Fideszkozeli_hiroldal_tervezi_felrazni_az_europai_kozbeszedet_Brusszelben
Fsociety
Fsociety hétfő, 07:19
Előzmény: #69558  Murdoch
Orban is adott par kellemes hitleri athallast macius 15.en,mi a baj? 
Murdoch hétfő, 07:12
Előzmény: #69555  bigyula
Miért is értenéd?https://brusselssignal.eu/2025/03/rheinmetall-mulls-converting-german-vw-facility-into-military-vehicle-production-site/
Deepstate buli Trump utáni időkre, hátha összejön egy izmosabb háború, jó pénz. Van egy csöpp visszahallás a hitleri időkre, szvsz, akkor is jól nyomta a rhein, csak most máshol vannak a részvények.
Fsociety
Fsociety hétfő, 07:10
Előzmény: #69556  Shortelek
Veteli eladasi opciok. Engem meggyozott. 
Shortelek hétfő, 06:59
Előzmény: #69555  bigyula
Placi az új nostradamusz, mindent is tud, megjósol elõre:))
bigyula hétfő, 06:52
Előzmény: #69553  Placi82
"Rheinmetall meg akarja vásárolni Volkswagen osnabrücki üzemét. Amit a VW vezetés bezar"
.
"VW újra harckocsit gyárt autók helyett."
.
Olvasom, de nem értem. Nem kellett volna hamarabb elmenni aludni, és ezt a hülyeséget nem leírni? Ha bezárta, akkor hogy tud gyártani?
Shortelek hétfő, 05:46
https://www.portfolio.hu/global/20250323/erore-kapott-az-ukran-hadsereg-varatlan-ellentamadas-tortent-ugy-nez-ki-visszaszereztek-nagyjat-749609
Verik már a muszkát, jöhet az orkoknak a menekülõ kerékpár, roller meg amit ellopni tudnak.
Placi82 hétfő, 00:49
Na olvasom a globális gazdasági híreket. Adom befelé a vételi eladási opciókat. Mindegy.... 
Rheinmetall meg akarja vásárolni Volkswagen osnabrücki üzemét. Amit a VW vezetés bezar mwet nem megy a német gazdaság... Khmmm, orosz olcsó nyersanyag nélkül nem vidám az ipari  élet....!!! Ejha hát ezt  ki gondolta volna ezt 3 éve??  Mondjuk én!!!!!, 🤣. Na most harckocsit gyártanak az Oroszok ellen.... 
Pont valamelyik nap láttam kurszki csata után a kiegett  Nemet pancelosokat és nem nem a második világháborús Kurszki tank csata fényképet néztem abban az újság ciikbben. Ez a jelen volt.... 
Meghogy a történelem nem ismétli onmagat. Nem a lof.szt..!!!!! VW újra harckocsit gyárt autók helyett. 1000 milliárdos adossagfek szabadjára engedve. Fegyverkezesre. Sokba lesz ez németeknek. 70%al GDP aranyosan adosiithatjak el magukat. Mivel tudom mennyi a Német GDP. Ez. Hitel tokeatetet jelent.!! Mondjuk jó helyre írom biztos sokan értik miről beszélek... Több is lesz az.... Köszönjük Merz... Úgy félnek az Oroszoktol, hogy gyorsan odakuldenek katonanakat és tankokat a Németek  orosz földre...?? Ejha.. Ez igen.. . 
Nekem atthallasos ez...??....
. Német nép is jobb politikai vezetést érdemelt volna..... 
Sebaj fiúk., reménykedjetek  legjobbakban, de én azért készülök a legrosszabb forgatókönyv re., ami még ráadásul félre is csúszik majd.... 
Na pá! 
Fsociety
Fsociety vasárnap, 17:15
Előzmény: #69551  HPeter76
Ja,én is marhára akarom a békét itthon,csakhát van egy nyiltan diktatórikus eszközöket meghonosító vezető,aki ezt másképpen gondolja,miközben békét kiabál,csak közben mindenkivel harcol is,aki nem vele van szerinte. De ha már ruszkik, ment a visítás, hogy sokadik vörös vonal (meg taktikai atom...jaja,hogy megállt a háború,mert van atombomba),ha ez és ez belép,küld valamit,aztán Irán drónokat ad, Észak korea meg ágyú töltelékeket,meg rakétákat. Puszta önvédelemből. 
HPeter76
HPeter76 vasárnap, 17:08
Előzmény: #69548  Fsociety
Bocs ez jó KÉRDÉS,MÉRT NEM TÁRGYAL VELÜNK UKIK,MERT NICS BENNE KISEBBSÉGEK JOGAINAK A VISSZAADÁSA, MEGAZTÁN 26 ÁLLAM FELTÉTELEZEM BÉKE MELLETT ÁLL,ERRE NÉZVE HALLOTTÁL NYILATKOZATOTT ZELITŐL(vagy,,hogy van ez Ő másoknevébe akkor beszélhet mikor fel van hatalmazva)
 Sok ítt a kétely még alapból is!!! Akkor beszerzem a nyilatkozatott hozzá csatolom a BÉKETERVEMHEZ!!
 Úgy lehet nem is az trend. 
"Óhh ez egy nagy bolyongás" miallatt emberek halnak meg,mi van,ha Usa leállítja a MŰHOLDAT!!
 Műhold megfigyelést BÉKE MEGTÖRÉSRE/MEGSZEGÉSÉRE HASZNÁLOM.
 (Talán azt is  kikerülik)  Ilyeneket nem nekem kellene mondani,mért tartozik ez rám,meg Te Rád.. KÉRIK TŐLED A VÉLEMÉNYED/HOZZÁJÁRULÁSOD*** Usának teljesen mindegy mire használják a Műholdját!!
 Majd ha kérik Béké megfigyelési Célokra a Műholdat ADNAK EGY ÁRAJÁNLATOTT!! No a csodába mindkét FÉL SZŰKSÉGES EHHEZ IS!!! Aztán ki egyezeik bele,azt gondolod Te nem lehet a Vezetőket megkóstolni: kiáll ki minnél jobban a Béke mellett!!! azé az se mindegy erkélyen kiabállok BÉKÉT AKAROK,VAGY EZT HONOSÍTOM(Trumpi papa által) MIND KÉT FÉL SZÁMÁRA!! 
Fsociety
Fsociety vasárnap, 16:19
Egy titokzatos TikTok-celeb, az újjáéledt vasgárdista mozgalom tagjai, egy volt rendőr és egy dezinformációs honlap munkatársa az elmúlt három hónapban komoly kampányt folytatott az állítólagos ottani Soros-ügynökök ellen, pedig az amerikai milliárdos alapítványa évek óta kivonult Romániából. A kampány működik, meglepő módon még Amerikában is: amikor Călin Georgescu oroszbarát elnökjelöltségét érvénytelenítette a Központi Választási Iroda, Elon Musk azt posztolta az X-en, hogy „már megint Soros”. A kizárt elnökjelölt egy interjúban arról beszélt, ha elnök lesz Romániában, az első napon betiltja a Soros-hálózatot.
Fsociety
Fsociety vasárnap, 16:07
Amugy azt sem teljesen ertem,miert kellett egy "onkentes" civilnek elveszitenie mindket kezet,ha abban az esetben,ha jonne egy erosebb hatalom (lenyegeben csak ilyen van,korbenezve),akkor az elvart viselkedes az,h azonnal kapitulalunk,hogy ne legyen felesleges verontas. Vagy ez itt mar tul magas szintu kerdes,es csak osszezavarja a fejeket? 
Fsociety
Fsociety vasárnap, 15:45
Előzmény: #69547  HPeter76
Igazad van,akkor jelenleg Ukrajna haboruban all Eszak Koreaval,csecsenfolddel,meg a zsoldosok szarmazasi helyevel. Csak akkor veluk miert nem targyalnak a bekerol? 
HPeter76
HPeter76 vasárnap, 15:39
Előzmény: #69545  Fsociety
Te ruszkika veszed,én meg úgy hallottam Ukik csinálták legtöbb helyen (hiszen nem külön népről beszélünk)
 Ja a háború vezére az orosz volt AZ IGAZ!!!
HPeter76
HPeter76 vasárnap, 15:34
Előzmény: #69541  Fsociety
Hát tudsz megint kérdéssel táplálni.De mér FÉL az a egyesület,szervezet akik ebbe részt vettek,nos ne tiltakozzon!!! Adja elő mennyivel patronálták, ilyen,meg olyan színbe kell feltüntetni magyarorsz.
 Tudod ki lakott ebből jól Sargentini.Már Ő készre jött hozzák (jól kifestették a szabad ujságírást,nincs szabadsajtó) Sargentinek voltak ide telepített előörsei!! Modjatok csak negatívat szállítom Sargentinek,akár a jogi berendezkedés(Alkotmány) jöhet az is!! Hu ezek ám a zsivány munkák LEGNEHEZEBB FELTÁRNI!!
 Kiváltságos embereknek vallják magukat az Eus vezetők...Rengeteg pénzt nyomnak bele Eus alapok 30-40 Euró milliárdokat!! Emékszem mikor megszavazták. ne kérj erre linket.EZ EGY NAGYON KEMÉNY ÜGY""
 GONDOLJÁK Orbi nem tudja leleplezni!!
Fsociety
Fsociety vasárnap, 15:27
"Michael Walzer terminológiája szerinta szovjet hadsereg egy igazságos háborút vezetett, de az igazság a háborúban nem működött. Azzal, hogy Magyarország felszabadításakor tömegesen követtek el nemi erőszakot, azonnal elvesztették a békebeli propagandaháború első csatáját."
Fsociety
Fsociety vasárnap, 15:21
Előzmény: #69542  HPeter76
Ez nem jelent semmit. A ruszkik regen is megeroszakoltak a nagyanyainkat,anyainkat,aztan most teljesen jo nekik az,ha megint ezt az oldalt dorzsoljuk. Nem fogtak fel semmit...ezert tartunk itt. 
HPeter76
HPeter76 vasárnap, 15:17
Előzmény: #69541  Fsociety
Köszönöm,hogy érted,mások mészárlásából VALAKI GAZDAGODOTT!!! régen is felfogták a szüleink..
Fsociety
Fsociety vasárnap, 15:14
Előzmény: #69539  HPeter76
Ertem,,tehat lehet es kell vizsgalni a nyugati penzek befolyasat itthon a mediakra,de a kinai es orosz meg egyeb penzek rendben vannak. Hat,meggyoztel,ezen nem lehet fogast talalni..

Topik gazda

sotime
4 2 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek