Közel sem BIZTATÁS rengeteg lóvéval vagy Tüntetésre biztatás Téged is felhívhat bárki,mint a nagy embereket. Felhívták egymást előtte (ez egy rögtönzött ÁTBESZÉLÉS) SÖT PUBLIKÁLT^^ JELZEM PUBLIKÁLT,Na az ellenzéknek ez a baja Őket ráveszik,rábírnak valamire (jaj véletlenül később kifecsegik,még azt is homályosan,dehát milyen bevétel ez a pártnak,külső segítség,simám ELSZÓRJÁK!) Ja "megvesztegetésnek is vannak lépcsői^, Összemosod a témát rendesen. Egy a lényeg a kapányba: Én még többet,(((megelőzve O.V.))) emelek legyen az nyugdíjasok!!! Dehát mért mondanák, nekik azzal kevesebb jut!!!! Mint O.V. emel 3.2% Ők(ellenzék) visszaköszön 6°%-kal! Na képletbe foglaltam. Nincsenek meg az ELLENZÉKBEN A SZEMÉLYES HÍTEK ÁLLAMPOLGÁROK FELÉ!! Higgyétek el vannak Balold. barátaim: mindég mondják EMELNÉK ÉN,DE NEM JUT PÉDÁKKAL SZEMBE KELL FELÁLLNI (már a néphez adott segítséget értem alatta) Migráció hallgatásba burkolódzik. sok,,sok más eset (nem fikázni kell Orbán egy g@ci) Csufolódn,icsúfoskodni mindenki tud!!! .. Mondom: ez a belinkelés semmiképen nem külföldi támgatások,pénzbeli támogatások tipíkus témája,hol látsz ebbe pézbeli potenciált. Na én osztjak idelógiát az elenzéknek!!! -Na én esetemben is jobban kommunikálható embereket szeretem ennyi. Trumnak ez nem más, mint lelki gazdagodás. Akkor mondja meg ez a jó zsidó gyerek(Zelike) én nem árúlom az országom BÉKEKÖTÉSÉRT!!!! Megint csak odajutunk pénzért adja el az emberségét. Én,ha valamit elrontok következtetnem kell(az egy beismerés) hol rontottam el!! Dehát Zelinek sehogy se jó az elfogadó magatártása-> Lásd az országát hova vezetett,álandó önkényeskedése(szervezése) Fizették drága műholdat Elon Musknak(Eleget írtam már) azzal se értel el sokat!! mért nem Putyint vették célba. [(Bár senki halálát nem akarom)] 1000 beprograamozot drón is kevés hozzá emberek változtassák a helyűket,micsoda pénzeket ELPAZAROLTAK MÁR AZ UKRÁNOK,EZEKNEK SEMMI SE DRÁGA!!. 1000 besúgó nevezzem összekötő információt adó,helymeghatározó megfigyelő is kevés ezeknek MICSODA PÉNZEK EZEK BELE SE MEREK GONDOLNI! na még, oda kell menni az objektumhoz onnan visszajelet küldeni... 1000 és 1000 próbálgatásokat csináltak TESSÉK MÉG SE TUDTÁK LEGYŐZNI AZ OROSZOKAT!! Sőt még amiről mi nem is tudunk.. Az az én nem vagyok háború párti. Fizetnének se NEM GYILKONÁK.
Ami egyre biztosabb, hogy az oroszok nagyon durván felpriozták Kurszkot. Most olvastam egy ukrán beszámolót Masno csatornáján, ami szerint az elmúlt 1 hónapban az oroszok brutál drónfölényt alakitottak ki Szudzsa és Szumi oblaszt határos részei fölött. Ezért az ukránok gyakorlatilag katonaialag már le is mondtak Kurszkról, már nem oda visszik az erős csapatokat, hidakat robbantgatnak, illetve emiatt gyengülhetett meg az orosz védelem a Pokrovszk illetve Toreck irányokban.Valószinüleg egy Cannae/Sztálingrád féle kétoldalas bekeritésre készülnek, ez nagyon ritka a hadtörténelemben. Ez azt jelenti, nagyon közel a tűzszünet. A stratégiai bombázás felerősitése is erre mutat. Szerbia 1999 és Vietnam 1973ban is a stratégiai bombázás volt a kulcs a tűzszünethez.
Az etnikai orosz, az aki azt mondja magára, hogy orosz. A nyelvi orosz meg az, aki otthon oroszul beszél, de azt mondja magára, hogy ukrán. Nem olyan nehéz ez.
Értem, és örvendetes, hogy elismersz pár dolgot, csak két éve még ezt így írtad, amikor szóba hoztuk a Nulandos beavatkozást: "Ezt a hülyeséget! Mi az, hogy mindenki tudja, ezt csak az oroszbarát összeesküvéshívők "tudják", vélik, hiszik, ez kb. pár százalék, a többi meg hülyeségnek gondolja és szánakozva és lenézve gondol rátok." Mert ezek a dolgok bizony hozzájárultak az orosz lépéshez és ezt az ukránok értelmesebb része tudja is. Próbáltad volna a yenkikkel ezt eljátszani, orosz bázisok Mexikóban, Kubában stb., már világvége lenne...
A független, szuverén, demokratikus, stb. ukrajna. A zászlónak öltözött Eu-szerencsétlenek... Unokáink sírva-röhögve fogják olvasni a történelem könyveket.
Ki mondta, hogy csak az oroszok avatkoztak be? Senki. Megint olyasmivel vádolod az ukránn barátokat, amit nem követtek el. Én mindig is azt mondtam, hogy volt valamilyen szintű amerikai beavatkozás, de volt orosz is, csak ti arról nem tesztek említést. És egyébként még azt mondtam, hogy Majdan nem amcsik által kirobbantott és pénzelt polgárháborús helyzet volt, ez már nem igaz. De persze tárgyilagosságot és árnyalt megítélést várni az orosz propagandistáktól felesleges.
De azért majd holnap be fogod írni, hogy bezzeg az oroszok beraktak a román választások kapcsán pár kamuprofilt a tik-tokra. Szerintem tökre ugyanaz. Nulandék kiválaszthatták az aktuális ukrán elnököt, most Trumpék, de azért még szeretném olvasni a kommenteket, hogy az ukrán szuverenitásba mindig is az oroszok gázoltak bele páros lábbal.
OROSZ-UKRÁN háború