Igen, az ember alig hiszi el, hogy van még olyan vezető ebben a világban, aki gondolkodik. Zelenszkij folyamatosan provokál mindenkit, magas lóról beszél (nemcsak velünk, a magyarokkal), dirigál, ő mondja meg mindenkinek hogy mit csináljon, Orbánt is folyamatosan kiosztotta, s végre eljött az idő, hogy Trump nagyon helyesen szépen fejére olvasta viselkedését. Vance kérésére, hogy mondjon valami elismerőt az Egyesült Államokról, mivel oly sok támogatást kapott, semmi elismerés vagy alázat nem csúszott ki belőle, Trump ki is osztotta. Nem gondoltam, hogy megérem ezt...
Nehéz gyerekorod lehetett! : ) Ki szegte meg az egyezményt???? Putyko fígyelmeztetett mindenkit. A nyugat kiröhögte,mert nem hitték el,hogy meg meri tenni amit mond. Most meg ő a rossz. Ha rossz a gyereked, mert nem azt csinálja amiben megegyeztél vele, akkor te vagy a hülye? Bolsi mentalitás és nevelés. Most már tudod miért van ennyi retardált a világban? Nehéz mi? Pedig 1x ü mint a faék. Egyébként egy kérdés. Te láttál már bolsi mentalitással,ideologival zsenit? Trampi,Elon szerinted hülye.
Sorry, én mondtam neki egy másik topicban, hogy itt szólok hozzá, mert nem akartam offolni. De igazad van, itt is ugyanaz. Majd valahol máshol megvitatjuk. Ennyi.
Bocsi de ez a topic nem az LMBTQ ról szól. Eltévesztetted a házszámot! ticctac-ot keresel, azt ne itt. Éppen elég elviselni a bolsevik ideológiában szenvedő elmebetegeket. Megértem,hogy a gerinctelenség és a színes ideológia összepasszol a demokratikus világotokban. De erre inkább keress magadnak egy másik topikot. Engem nem bánt a másság,csak ezt magatok között. Ne ország világ előtt. Számomra ez nem erény!
csupán azt akarják, hogy ne kelljen bujkálniuk és egyenlő jogaik legyenek. A többség azon tagjai érzik ezt úgy hogy valamit le akarnak nyomni a torkukon, akik azt tartanák természetesnek, ha nemi identitásukban, vallási és egyéb meggyőződésükben a kisebbbségeknek igazodnánakk a többségi életformához, állásponthoz. Ezzel kettős a probléma. Az egyik, hogy a többséget magát lehet ezzel szalámipolitikával rétegenként jogvosztottá tenni. A demokrácia ugynis soha sem a többség uralmát és a kisebbségek igazodását jelenti, hanem a kisebbségek védelmét. és mindenkit be lehet sorolni egy kisebbséghez A másik probléma ezzel az inkviziciós alapelvvel, hogy embertelen. Kiméletlenül feláldozza azokat akik az nem követik a mainsteamet. És pont azok teszik ezt a legszivesebben meg, akik amúgy azt hiszik hogy liberális konzervativok. Isteni szeretetről papolnak és elfelejtik, hogy isten nem az uralkodó többség istene, hanem azoké, akik rászorultak, segitségre szorultak. Többször leirtam már. Most utoljára. Nem szivesen nézek olyan filmjelenetet, ahol homoszexuálisok élik ki vágyaikat. (Mint minden macho, azt még elnézem, ha nők csókolóznak) Ahogyan azt is elitélem, ha valaki ál vagy igazi transzvesztita révén, született férfiként női sportversenyen vesz részt (függetlenül attól, hogy győz vagy sem). Mert a transzvesztitaság, annak vállalása legyen szabad , retorzió mentes. de nem sértheti a genetikailag gyengébb izomzattal született és vele versenyző nők jogait. Menjen el sakkozónak és bizonyitson. Visszatekintve életemre, legalább 2 olyan esetről sejtettem, de utólag biztosan tudom (de ez akkor ez nem volt ennyire világos) a munkatársaim szingli mivolta mögött egy a közösség által elnyomott homoszexualitás állt. Egy életünk van, senki sem érdemli meg, hogy feláldozza a boldogságát egy merev többségi álláspont kedvéért.
Hihetetlen az itteni putyinisták szerint mindenben Ukrajna a hibás, mintha nem a retek muszka kezdte volna a háborút, hogy tudtok ti létezni a fals faszságotokkal.
Remélem már útban vagy a frontra ,szájhős. Csak a faszotokat veritek arra, hogy mekkora igazatok van, az ukránok meg százezrével halnak meg, akár akarják, akár nem hogy jól érezzétek magatok.
A probléma nem abban van, amit írsz (ahogy gondolod). Én is liberális vagyok. Egészen pontosan én liberális konzervatív vagyok. A probléma az, hogy természetellenes, abszurd és számomra értelmetlen ideákat hirdetnek és a legnagyobb probléma, hogy ez a legfelsőbb szinteken van jelen. Felülről próbálják letolni az emberek torkán. Sajnos törvényeket is hoznak rá és átitatja a politikájukat. Semmi sem különbözteti meg az általad negatív értelemben vett kötelezőtől. Mi a francnak kötelező valami, ha természetellenes és/vagy az átlagembert nem érdekli, sőt megnehezíti az életét. Számomra, ha valami természetes, akkor magától alulról tisztában vannak az emberek vele. Nem okoz problémát. A hiánya tenné azt.
OROSZ-UKRÁN háború