A többi menekült sem megy vissza, ne komolytalankodj már, azért mert nem telepedett le Magyarországon.... Mennek Németországba. A többi egyszerű matematika.
Nem érti, hogy a határátlépés nem egyenlő a menekültek létszámával, kiszorozza a határátlépőket az összes határon és hamar kijön, hogy Ukrajnában már csak az orosz haderő maradt, mindenki más elmenekült. Kellene némi értelmezési képesség. Gondolom a falu kocsmájában ő Jani, mert fenn van az interneten!
Ez igaz, sőt az Országos Rendőr-főkapitányság közleménye, amit az MTI is lehozott. Amit kihagytál belőle azt tettem hozzá, amit hozzáköltöttél a kritikus létszámról és az arányokról, az pedig álhírterjesztés.
És máááris itt vagyok srácok, kissé aktualizált névvel, mert nem találtam hogy tudnék belépni a régi fiókba. :( Mielőtt jelentenének a kedves antik, a büntetésem letöltöttem és csak ezután regiztem újra így klónnak nem lehet nevezni, ezt jeleztem is a supportnak. :)
Arra is megvan a megoldás, hogyha a törvények miatt nem marad férfi egy országban, akkor kik fogják szaporítani a lakosságot? Mi lesz a nőkkel, a megszületett gyerekekkel? Csak óvatosan kérdezem, mert a törvények változnak, de ez az elgondolásod alapján simán népirtás. Na nem jogilag, mielőtt felháborodsz, hanem a valóságban. A természet nagy úr. Állatira nem érdekli, hogy csesszük szét a bolygónkat, reagál.
Otthon vannak, csak az téveszthetett meg, hogy az ő otthonuk bővül, míg az ukránoké szűkül. Bár a keleti részek annyira tartoztak Ukrajnához, mint Erdély Romániához.
OROSZ-UKRÁN háború