A BÉT döntött a felfüggeszésről, ő is fogja visszaengedni. Ha holnap minden jól megy, és elfogadásra kerül az egyedi jelentés és a könyvvizsgálói jelentés, akkor akár már délután, vagy jövőhéten visszaengedheti. Persze ha utána 30-ig nem sikerül auditált konszolidált jelentést elfogadni, akkor 1-én jöhet a következő felfüggesztés.
Megtettem és tényleg nem meghívó van a szöglete zárójeles file-nál. Most már csak azt nem tudom, hogy ez szándékos vagy véletlen? Egy biztos valami bűzlik................. Remélem lesz még kereskedés és tudni fogom mit kell tennem.:)
Megnyitod a közzétételt, megpróbálod letölteni a 17-i szögletes zárójeles file-t, aztán megpróbálod a 22-i zárójel nélkülit letölteni, és eldöntöd mennyire komoly.
Azért mert 4 nappal korábban lett megválasztva, és szerencsére ennyi idő alatt nem készült el a jelentés. Miért nem lett hamarabb megválasztva? Mert a korábbi rendkívüli közgyűlési meghívó érvénytelen karaktert (szögletes zárójel) tartalmazott a file nevében, így nem tudott megjelenni sem a BÉT sem az MNB oldalán. Az előírás szerinti bejelentés hiányában pedig nem lehetett azt megtartani.
Talán egy értelmes kérdés: Ha már ott volt a Kgy-en az új könyvvizsgáló miért nem lépett munkába előbb, hogy a várható felfüggesztés elkerülhető legyen??
NAP Nyrt.
https://bet.hu/newkibdata/128599130/NAP_InfoDok_jovahagyas.pdf