Ha a nagy egészet nézzük, a gépezet készen áll. Jászai Gellérték meghúzták a szükséges belső és strukturális lépéseket, így a Rába tegnapi új tagjai és Rafféri mai igazgatósági jelölése után a védelmi ipari, állami és informatikai szinergiákat irányító legfelsőbb stáb hiánytalanul felállt a startvonalhoz. Mivel az előterjesztések mai határidejéig nem futott be egy teljesen új, külsős független tőkepiaci tag neve sem Pafféri helyére a felügyelőbizottságba, így a testület egyelőre nem bővül új arccal. Valószínűleg majd október 31 után vagy nem is töltik be sajna. Végül is a létszám megvan a döntésekhez. Nem ezt vártam most csalódott vagyok.
Ha szavazásra akaják vinni akkor igen. Ma kellett előterjeszteni. Ennyire futotta, 30-án nem sok értelme van elmenni sem, max a társaság, meg a kaja....
ööööö, hát azért nem ezt vártuk, hogy ugyanazokat a figurákat cserélgetjük, igazi nagyágyukat akarunk kérem szépen (akár az USÁ-ból vagy a csehektől, vagy az araboktól) - na majd legközelebb :)
Ahogy ez sem: A 3. napirendi pontban ismertetett lemondásra tekintettel az Igazgatóság javasolja a Közgyűlés részére, hogy a Közgyűlés a Társaság új Igazgatósági Tagjának Dr. Pafféri Zoltán Lajost (anyja neve: Vezsenyi Julianna; születési idő: 1985.01.04.; lakcím: 2051 Biatorbágy Lomb utca 20. 1 a.) – a Felügyelőbizottság korábbi Tagját – válassza meg 2026. év október hónap 30. napjától kezdődően határozatlan időtartamra.
Ez minden csak nem merész. A Társaság Igazgatósága a Társaság Jelölő és Javadalmazási Bizottság javaslata alapján Kunosi Andrást javasolja új Felügyelőbizottsági Tagként megválasztani. Kunosi András pénzügyi szakirányon végzett közgazdász, több mint 18 éves pénzügyi, banki és befektetési tapasztalattal. Az iG TECH Capital és az iKON Befektetési Alapkezelő Zrt. vezérigazgató-helyetteseként operatív irányítással, befektetési döntések előkészítésével és vállalatirányítási feladatokkal foglalkozik. Korábban a Konzum Befektetési Alapkezelő üzleti és operatív igazgatója volt, előtte pedig a Raiffeisen Banknál töltött be vezetői és vállalati banki pozíciókat. Széles körű felügyelőbizottsági tapasztalattal rendelkezik: korábban a 4iG Nyrt., a One Magyarország Zrt. és a 2Connect Kft. felügyelőbizottságának tagja volt, jelenleg a 4iG Űr és Védelmi Technológiák Zrt., valamint a 4iG Távközlési Holding Zrt. felügyelőbizottságának tagja.
Az új vezetői tippekkel most nagyon csínján bánnék látva a tegnapi Rába új tagjait. Szerintem ha Jászay nagyot szeretne lépni akkor biztosra veszem, hogy nem a saját köreiből fog csak jelölni. Az olyan csöbörből vödörbe szitu lenne. Ha merész és szerintem most annak kellene lennie, akkor egy-két nagy koponyát hoz be a nemzetközi szférából. Ez nemhogy egy stratágiai döntés lenne de bebetonozná a céget egy időre és rejtve de üzenet is lenne a transzpanenciára is. Kíváncsian várom.
Nagyon remélem... ! Igaz, sokszor nem értettem vele egyet és kapta tőlünk az ívet, de én semmi rosszat nem kívántam neki, inkább a negatív beszólásoknál, már sajnáltam.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.