Topiknyitó: feel 2020. 01. 19. 14:04

4IG Nyrt reszvenyesek.  

4IG topic reszvenyeseknek es hasznos forumozoknak.
Moderacio alatt lesz.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
BigProfit
BigProfit hétfő, 11:24
Előzmény: #94218  OSZLOPOS
Nagyon jól összefoglaltad a lényeget! Köszönöm
nutexreszvenyes hétfő, 11:18
Törölt hozzászólás
OSZLOPOS hétfő, 11:18
Előzmény: #94191  rice2
szerintem Te nem érted. A leminősítés küszöbén, rekord eladósodottsággal rendelkező, agyonkorrumpált országban minden normális cserélő politikai erő megakasztana egy adózói pénzből telepumpált haveri pénznyelőt, annak nem kommunikált óriás szerződését. Ha jól emlékszem, a közkézhányad minimális, a tulajok egy körhöz köthetőek. Az, hogy az államnak ebben-abban van valamekkora részesedése, még szép, de igazából mindegy, mert ezek nem eladható részesedések, mindegy, hogy 1HUF vagy 1mrd euro az értéke. Most kell majd megmutatni, hátszél nélkül hogy megy a hajó. Mindenki, aki betette a pénzét, pontosan tudhatta, milyen magas kockázat a tulajdonosi kör. Vállalta, hiszen megvette. Most én is beletettem a pénzem, de tudom, hogy nem korrektek, és számolok vele, hogy esnek még ki csontvázak.  Nagyon látványos, ahogy a bukás nagyságával az emberek hogyan bontják le a saját erkölcsi tartásukat és értékrendszerüket. Ez egy korrupt cég, Önerőből harmad ekkorák , ha lennének, és senkinek ne legyen kétsége, hogy ez oda vissza működött, azaz adtak és adnak is vissza az ex döntéshozóknak. Ha holnap bilincsbe viszik el a vezért és leesik 1000-re, akkor én azt fogom mondani: mekkora f.. vagyok, hogy ebbe pénzt tettem. Nem csaptak be, nem vezettek meg, nem vagyok áldozat:spekuláns vagyok. És használok stoppot.
Istvan78 hétfő, 11:17
Előzmény: #94213  feel
Most pont a "politikai alap" az, ami működik. Erről nem írt rice. Arról se, hogy a Telekomnak mennyi hitele van a 4IG-hez képest.
Istvan78 hétfő, 11:15
Előzmény: #94212  bub
Azért írtam, hogy ki kellene egészíteni, mert akinek részvénye van, részvényes, az csak azt szereti, ha optimistán írnak a cégről, a részvényről. :) Kiegészítés után mindenki látná egyértelműen, hogy mit szabad itt.:)
feel
feel hétfő, 11:15
Egyebkent ez ment anno mikor a reszveny 1k koruli arfolyamrol 300ft ra esett.Ezert lett letrehozva ez a topik.Emlekszem mindenre a hienakra,karogokra.
Most ugyanigy megjelennek elvezik a helyzetet rv nelkul.
Persze nem itt🙂
BT55
BT55 hétfő, 11:12
Előzmény: #94211  rice2
🔥🔥🔥🔥🪬🪬🪬🎱🎱🧩🧩🧩💲💲💲💲
feel
feel hétfő, 11:11
Előzmény: #94211  rice2
Mivel megneztem honnan jott ide.Csak a politikai topikba irkal.
Szamokat miert nem irt mint ahogyan pl te az elobb.
Egyszerubb idejonni es politikai alapon beiirni,hogy a ceg semmit nem er.
bub hétfő, 11:09
Előzmény: #94209  Istvan78
A topik neve, 4IG részvényesek. Kérdés, hogy a leírtak alapján volt-e részvénye?
rice2 hétfő, 11:08
Előzmény: #94207  rice2

Még annyit, hogy a Telekom most kapitalizációban 4,7X nagyobb mint a 4IG.
Tehát ha csak szeretnénk utolérni, akkor 8460ft-on!!! kéne lennünk!
Gondoljatok bele, ha a külföldi érdekeltségeket is nézzük akkor kb. 2 éven belül összesítve utolérjük a Telekomot a telekommunikációban. Hol van a többi beárazva?
Hadiipar, hadiipari informatika, informatika, űripar???
Tehát értékben (kapitalizációban) ha majd 8460ft-on leszünk és a Telekom itt maradna akkor lennénk egálban.
1832ft és 207milla
Szerintem felesleges minden negatív beírást tiltani. Miért ne láthatná másképp a céget az aki csak most néz rá, vagy tényleg más véleménye van. Szerintem semmi olyat nem írt, hogy tiltani kéne.
1 meglátás, ami az övé.
BT55
BT55 hétfő, 11:04
Előzmény: #94203  maxwax
Menjel a szaradjon csoportba te prikezsia. Remelem egy darabod sincs es kimaradsz belole. Hianyossagaim vallajanak josagga benned. ❤️
Istvan78 hétfő, 11:04
Innen mindenki ki van tiltva, aki kicsit is rossz véleményt ír a cégről? Ki kellene egészíteni a topik címét a "csak optimistáknak" vagy "csak felbeszélőknek"  szöveggel.:)
BT55
BT55 hétfő, 11:02
Előzmény: #94207  rice2
Ennyi. Aradjon a 4IG. 
rice2 hétfő, 10:58

Bennem az merült fel, hogy a cég a valós értékét még soha nem érte el, mert mi kicsik még nem tudjuk belőni, hogy mi lehet a valós értéke. Nem látunk rá teljesen a cégre.
Freesoftos időkből maradt még tulaj, aki pl. nem NERes, pont ellenkezőleg.
Mai kormány tagjainak a fele is NERes volt, mert a régi kormány második vonalában voltak régebben.
Az, hogy az árfolyam ingadozik, természetes folyamat.
OTP is 3 éve 10e alatt volt, most 41e felett van, Telekom 3 éve 400, most 2500.
Telekom értéke 2356milliárd!!! 4IG értéke 537milliárd!!!
Totális félreárazás zajlik most. 
1850ft és 200milla Nagyon akciós az árfolyam.
VaLaci73 hétfő, 10:54
Előzmény: #94204  feel
Egy vélemény volt amit leírt, ezért szvsz nem kell tiltani......
sgerry79 hétfő, 10:49
Az árazás hűen tükrözi a "piaci bizalom hiányának" költségét. Amíg ez nem árazódik ki addig ez a realitás. Ez elmúlt időszak hibája, hogy nem volt transparens és nem feltétlen piaci alapon születtek a döntések. Ha ez a bizalom helyreáll és a cég valóban versenyképes akkor nincs miért aggódnunk.
feel
feel hétfő, 10:48
A politikai topikban okoskodj ahonnan jottel.
Viszlat🙂
maxwax
maxwax hétfő, 10:46
Előzmény: #94197  boomax
A FreeSoft-ot 1990-ben alapították és a 2014-es tulajdonosi körben történt változásig azért nem a tőzsde sztárja volt. Jött a NER, jött az új név - 4IG - és főként 2020 óta hízott meg a cég. Neres cég, orbán és köréhez való kötődéssel. Fogalmatok sincs, mi a valóság a cég körül és pusztán politikai vagy anyagi okból ragaszkodtok hozzá. Kormányváltás történt, orbán és köre légüres térbe került és nélkülük mennyi esélye van a 4IG-nek jelen vezetőivel? Én azt nem értem, a választások előtt mért nem számoltátok fel pakkjaitokat? Látszott, hogy bukni fog orbán, akkor miért gondoltátok, hogy a nerhez és orbán kormányához ezer szállal kötődő cég megússza a választások után? Felmerült bennetek, hogy valós volt-e az az érték, amire beáraztátok? Ne a kormányváltást okoljátok az esetleges bukótokért, hanem önmagatokat, mert nem észleltétek a veszélyt. Ültök a rossz pozikban és reménykedtek a csodában, hogy újra szárnyalni fog a részvény,  miközben így lehet a legnagyobbat bukni ezen a részvényen. A bikára bármikor fel lehet kapaszkodni, de kérdés, lesz-e bika?
BT55
BT55 hétfő, 10:44
Előzmény: #94201  Ahham
Neked semmi sem jo.
Ahham hétfő, 10:44
Előzmény: #94197  boomax
De akkor Orbán valamit szarul rakott össze, ha így földbe lehetett döngölni az árfolyamot.

Topik gazda

feel
feel
5 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek