Azért az elgondolkodtató,hogy a választás óta eltelt bő egy hónap alatt a cég vezetője továbbra is folyamatosan megy és szerződéseket köt,USA, Montenegróban.Ha erre nem lenne "engedélye" nem tenné! Sztem ez + jelzés!
A politikával szemben lófaszt se lehet tenni. Lehet ezert nem nyilatkozott Gellert se. Majd leülnek es atbeszelik MP-vel, nem pedig sajtó adok kapok. RÉSZVÉNYES TÁRSAK! NYUGALOM, ÉS SEMMI PÁNIK! Most fog fordulni a fél éves irány!
Könnyen beszél az, aki nem dadog! De itt egy a cél, jól leverni és onnan irány fel, és eladni nagy haszonnal. A 2000-es szint lehet ehhez nem jó még, mert 2000-nél robbant a bomba, azaz én azt mondom, ha le is megyünk (leszúr) 1700-1800-ra, akkor is később 99%, hogy kapaszkodni fog. Ebben brutál pénz van, és senki nem hülye, főleg nem a Tiszások. Drukkolok!!
Kurva rossz érzés gyomorgörccsel várni a nyitót Azért az elég beszédes, hogy nem rég még új csúcsokról írtál, ma meg jobb kikapcsolnii a monitort. 2 napja még buta voltam, hogy 2100nál eladtam, most meg már 1850 is benne van szerinted? Ja, és én vagyok szerinted komolytalan!? Kapd már össze magad! Egy hangyafasznyi önkritikát igazán gyakorolhatnál. Sokszor írtam, hogy a mesék rendben vannak, de az árfolyamból következik az egyenleg. Az meg egyre fogy! Kvázi, egyre inkább te vagy a komolytalan, nem az, akii elad és kimarad az esés legalább egy részéből. Jó okoskodást mára, nem nehéz a megfejtés, hogy miért fog esni ma is.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.