Topiknyitó: feel 2020. 01. 19. 14:04

4IG Nyrt reszvenyesek.  

4IG topic reszvenyeseknek es hasznos forumozoknak.
Moderacio alatt lesz.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Audax1 csütörtök, 09:52
Előzmény: #93315  bub
Tehát nem vagyok egyedül. Kimondottan s*ar helyzet. Megkérdeztem egy navos ügyintézőt és nem hivatalosan azt javasolta, hogy részletekben fizessek, de a büntit is fizetnem kell. Azt hiszem ezt fogom választani. Eddig is hazárd volt továbbra is az marad!
Rellim
Rellim csütörtök, 09:48
Előzmény: #93313  karalabe
Szerintem, pont ezt árazza a piac.
BT55
BT55 csütörtök, 09:47
Előzmény: #93300  Audax1
Ez a forum lassan egy pszichologiai rendeles lesz. Mindenki csalodott, ha megvigasztal vastagon minusz 50 szazalekon allok es esik tovabb. Senki nem fogott pisztolyt a fejemhez, sem magyarok petere, sem Orban, sem Jaszai, sem senki, egyedul hoztam a dontest, felelosseg, viselem. Viseld es ne itt ventillalj ki, hozzad hasonlo kommentekbol taplalkoznak a labilisek akik majd ismet megborulnak es boldogan lakmaroznak azok akik gennyesre keresik magukat. Varj ki vagy add el de nem nagyon erdekel a lelki nyuglodesed, te dontottel, ezek most a kovetkezmenyei, barmikor fordulhat sokkal szarabbra es sokkal pozitivabbra. Ha ez megvigasztal felkeszultem, hogy siman 2 evet kell varjak, kivarom. Inkabb nezd meg, hogy ez a helyzet hol okoz benned bizonytalansagot, az hol ismetlodott meg eddigi eletedben. Ha ezt a helyzetet ki tudod hozni semlegesre es elfogadod, uralod az erzeseidet, akkor egy traumaval kevesebb es maskeppen fogsz kesobbiekben is reagalni. Jaszai egesz evben koti az uzleteket, egyuttmukodeseket, fejleszteseket, transzparensek, ezt latom, hogy megy es csinalja az ember. O megy, szemelyesen. Ha iden nem is jovore be fog erni, elobb utobb menni fog. Attol mert a mostani kormany allaspontja nem ismert ez a ceg robog tovabb, ha ellenszelben kell neki megy ugy is, ha vitorlaval ugy is. Ez a tozsde, semmi sem biztos. Kitartast.
vaczak csütörtök, 09:47
Én is túl korán kezdtem el higítani (meg persze nem akartam veszteséget realizálni január végén, amikor már látszott, hogy lefelé van az út), most már kiülöm. Fordulatot azután várok, ha nagyjából tisztázódni fog, hogy lesz -e különválasztása a hadiipari és a telekom lábnak (akár úgy, hogy a hadiipari cuccok egy része visszakerül az államhoz), illetve JG-vel kapcsolatos esetleges eljárások indítása/nem indítását követően. Innen már csorgásra számítottam, egy nagyobb leszúrással, ami után fordulhat. Most már azok a szintek, ahol megállhat a fejemben mélyebbre kerültek. A jelenlegi árfolyamnál többet ér, de a politikai kockázat még nem árazódott ki. Én azért óvatosan szintenként veszem továbbra is, volt, hogy benne ültem már sokáig 800-650 között
feel
feel csütörtök, 09:47
Előzmény: #93295  Rellim
Mehetsz a csoportjaba de vigyazz mert,ha fordul az arfolyam akkor szepen eltunik evekre is.
bub csütörtök, 09:46
Előzmény: #93305  Audax1
Ugyanebben a cipőben vagyok, holnapig döntenem kell, eladok vagy mit kezdek az SZJA-val. Sajna még nem minden volt TBSZ-en. Pár ezer darabot holnapig dobnom kell ha szerdán adót akarok fizetni. Részletet ahogy mondod nem adtak.
Getup
Getup csütörtök, 09:46
Előzmény: #93310  Magus_21
Eddig mért nem szólaltak meg? 5krol 1,9ra? Gondolod most fognak?
karalabe csütörtök, 09:45
Nagyon felfokozott a hangulat és ezért óvatosan kérdezek.
Ha jön a SAFE pénz akkor az is elképzelhető, hogy mi abból egy vasat sem kapunk??
Mindenfajta szerződés tervezetek azok vannak, de konkrét gyártó kapacitásokról amikből dőlne a nyereség nem tudok.
Itt már régen gyáraknak kellene bőszen termelni.
Ez az űripari remény még ezen a szinten sincs. Délibáb.
De, ha rosszul gondolom, valaki írja már le hol is tartunk ezekben a témákban.
A gyomorgörcs sajnos nálam is fokozódik, napról napra,

IstiSan
IstiSan csütörtök, 09:45
Előzmény: #93304  KoviSanya
1750 a tavaly nyári szint.
Szerintem is odáig még vissza fog menni tesztelni.
SAFE-ra már fordulhat komolyabban remeljük.
feel
feel csütörtök, 09:45
Előzmény: #93296  Kata726
Korrekt mert azota sokminden valtozott.Most kell egy kis ido,hogy politikai vonalon rendezodjenek a dolgok.
Magus_21
Magus_21 csütörtök, 09:43
Nekem megvolt ma a hónap utolsó vétele, így most már nagyon remélem, hogy fordulunk és végre megszólalnak a vezérlőben is, hogy mi a fene történt az elmúlt pár hónapban!
Mert szvsz ez így nagyon nem korrekt!
Getup
Getup csütörtök, 09:42
Előzmény: #93308  Audax1
De akkor te 10 es 15milla kozott nyertel.. az hol van?
Audax1 csütörtök, 09:41
Előzmény: #93306  tschi-
Hát persze, utólag én így gondolom, de bíztam abban, hogy legalább a 2500 megmarad, ott még elviselhető lett volna a helyzet.
Gabor970-1 csütörtök, 09:40
rosszul gondolom, hogy a többmilliós szja az tízmilliós nagyságrendű realizált hozam után van? 
tschi- csütörtök, 09:38
Hát... Ha a nyereség alapján tudtad mennyi adót kell fizetni, hagyhattál volna rá casht. A több millió szja csak 15%-a a nyereségednek. Én sem tőzsdézem el azt a pénzt, ami az előre látható kiadásokra kell.
Audax1 csütörtök, 09:35
Előzmény: #93302  Imrus55
Én is kértem volna, de 2 milla felett olyan dokumnetumokat kell kitülteni, melyen a család összes tagjának adatait, bevételeit kérik és ezt nem vállalhatom. Csak az a választás marad, hogy nem fitzetem ki az egészet és a maradék büntetését (mindenkori MNB alapkamat) is kifizetem. Hátha, de tényleg hátha 1-2 hónap múlva emelkedni fog!
KoviSanya csütörtök, 09:34
Előzmény: #93281  Rellim
1750-nél fordul majd
Kata726
Kata726 csütörtök, 09:34
1875 az a lélektani határ, ahol már nem vagyok hajlandó tovább várni! Inkább kimaradok pár % emelkedésből, ha mégis fordulna. Jelenleg 2302-nél lennék nullában, ami az idei esést nézve nem rossz, de akkor is tele a tököm ezzel a fossal. 
Imrus55 csütörtök, 09:30
Én kértem  az SZJA befizetésre részlet fizetést...adtak 12 hó engedményt...azt is csak július  1 től kell fizetni
! Te is  kérj...sajnos  én is  realizáltam decemberben...bár ne tettem volna!
Csomi_1977 csütörtök, 09:26
Előzmény: #93297  Rellim
Pozitiv lesz csak nem lesz semmi hatása 

Topik gazda

feel
feel
5 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek