Lesz még rá szerintem lehetőség. Kicsi a forgalom, gyorsan vált irányt, a 2000 épp hogy tartja. Nem változott semmi tegnap óta. Ha tippelnem kell, ma is pirosba fogunk zárni.
Tudom, hogy mindenki a saját pozícióját nézi, ez nem új. Azzal is egytértek, hogy, aki részvényes, az az emelkedésben érdekelt de, aki nem részvényes, az miért van itt és miért irogat ide? Lehet mínuszolni, főleg, aki nem részvényes, de ide írogat.
Mindenki a saját erdekét és pozicióját nézni a részvényben, nekem ezért nem fura. Aki részvényes az emekedésben érdekelt. Jó lenne ha minél hamarabb jönne már egy nyílvános Kapitány-JG kézfogás. Szerintem pl. a Mol, Otp személyekben is sokkal közelebb álltak OV-hez, azt nem nagyon firtatja senki NER ügyileg.
Szerintem par het es visszaterunk 2500ft koruli szintre. Aztan,ha jon pozitiv hir Safe-rol akkor onnan johet emelkedes. Politikai vonal tisztazodik akkor pedig 3.5k+ ev vegeig.
Nocsak, lányok, fiúk. Nem érdekelnek a mínuszok, de mégis csak beszédes, hogy négyszer többen szorítanak itt az esésért, mint az emelkedésért- Pedig az utóbbi napokban milyen sokan szidták, hogy már megint esik ez a "rohadt papír"! És hova esik már?! Most, hogy emelkedik senki sem örűl? Mire volt jó az a rengeteg sóhaj és szidalmazás, a sok jelntéktelen link betöltés, hogy hátha mozdítja valamelyik felfelé. Fura dolgok ezek!
Szerintem is 1800-2400 kozott van az a hatar ami megfoghatja. Ha itt gyujti az erot engem nem zavar, kiulom a weeten is. Vagy nyaron, vagy osszel, vagy telen vagy jovore de menni fog ez. A tobbseg arra var hol vagyen bele es mikor. En most mar gyujtenem.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.