Topiknyitó: feel 2020. 01. 19. 14:04

4IG Nyrt reszvenyesek.  

4IG topic reszvenyeseknek es hasznos forumozoknak.
Moderacio alatt lesz.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
HunSuccess kedd, 17:53
Előzmény: #93098  feel
Az új KM szerint az EU mellett a Balkán is kiemelt irány lesz. 
Worthington
Worthington kedd, 17:48
Előzmény: #93097  Audax1
Valószínűleg arra gondolt, hogy korábban Jászai a külügyminiszter (Szijjártó Péter) alá volt rendelve! De csak a köztársasági elnök vonhatja vissza a megbízatását! Gondolom M.P. ezért puffog! 
feel
feel kedd, 17:43
Előzmény: #93092  dunyha
Gellért Jászai  4iG elnöke | Rendkívüli és meghatalmazott nagykövet34 pKövetés
Nagy megtiszteltetés volt ma ismét találkozni Milojko Mickey Spajiccsal Podgoricában, ahol áttekintettük a 4iG Nyrt. montenegrói jelenlegi és jövőbeli terveit, különös tekintettel a hosszú távú jelenlétünk megerősítésére és az ország digitális fejlődéséhez való hozzájárulásunkra.
Montenegró továbbra is stratégiai partner a csoportunk számára, amit egyértelműen tükröz a One Crna Gorába történő befektetésünk és a vállalat sikeres felskálázása az ország egyik vezető mobilszolgáltatójává, miközben továbbra is prioritásunk a kiemelkedő szolgáltatásminőség biztosítása és az ügyfélélmény további javítása a piacon.
A miniszterelnökkel folytatott megbeszélésünk során a következő generációs digitális infrastruktúra-projektekkel kapcsolatos jövőbeli lehetőségeket is feltártuk, ahol ígéretes befektetési potenciált látunk, amely támogathatja mind a technológiai fejlődést, mind a gazdasági növekedést a régióban.
Jelenlegi tevékenységeink, a szóban forgó kezdeményezésekkel együtt, tovább erősítik Montenegró és a 4iG Csoport közötti stratégiai partnerséget, miközben szilárd alapot teremtenek a fenntartható együttműködéshez az elkövetkező években.
Audax1 kedd, 17:42
Előzmény: #93088  1791akipoV
Szintem Orbán Anita nem foglakozik kereskedelemmel, azaz külkereskedelemmel. Kapitányhoz tartozik a gazdaság és a külkereskedelem is.
Worthington
Worthington kedd, 17:38
Előzmény: #93095  Toka
Ő is az Toka Úr! :))) Ne vedd sértésnek....
Toka kedd, 17:28
Előzmény: #93087  Worthington
Toka Úr vagyok, Worthington Úr.
rice2 kedd, 17:27
Előzmény: #93088  1791akipoV

Ha azt a látszatot akarják mutatni a szavazók felé, hogy ők távolodnak a NERtől akkor simán visszavonják.
Köztársasági elnököt is lemondatnák, miért pont Jászait hagynák?
Jászai megbízatás nélkül is tud tárgyalni. 
Én azt hittem, hogy első nap a nagyköveti megbízását megszüntetik.
 Ezért érdekes, hogy sokan üzletágak elvételét, meg csődöket látnak, közben meg Jászai nagykövetként tárgyal az ország és a cég nevében. Hm...
Céget a megbízatás nem befolyásolja.
Az többet jelent, hogy az űripar támogatása, fejlesztése már elhangzott az új kormánytagok szájából is.
Ez nálam azt jelenti, hogy ők is "futtatják" akarom mondani támogatják tovább a céget.
hocus-opus kedd, 17:21
Előzmény: #93082  Tibsy
HunSuccess kedd, 17:16
Teljesen amatőrként írom a következőket. Lehet szomorkodni, mert ma újra esett. Ugyanakkor örülni is lehet, mert zárásra 2000 HUF fölé emelkedett. Megjelentek a nagyobb volumenben vásárló vevők és a napi forgalom is kimagasló volt az elmúlt hetekhez képest. A nap végén emelkedő trendet mutatott a részvény. Talán vmi most elkezdődött…
HunSuccess kedd, 17:16
Teljesen amatőrként írom a következőket. Lehet szomorkodni, mert ma újra esett. Ugyanakkor örülni is lehet, mert zárásra 2000 HUF fölé emelkedett. Megjelentek a nagyobb volumenben vásárló vevők és a napi forgalom is kimagasló volt az elmúlt hetekhez képest. A nap végén emelkedő trendet mutatott a részvény. Talán vmi most elkezdődött…
Atti67 kedd, 17:16
Előzmény: #93086  Rellim
Állj már hozzá kicsit optimistábban.Lehet,hogy most fog fordulni.Olyan érzés,mintha lefelé beszélnéd,mert nem lenne részvényed,és 1000-re várnád.Szinte azt várod,hogy minden nap essen.Ennyire nem lehetsz mazohista.
1791akipoV kedd, 17:15
Előzmény: #93081  rice2
Ezt írtam valamelyik nap: A rangot az államfő adományozza a külpolitikáért felelős miniszter javaslatára, a visszavonás (vagy a megbízatás alóli felmentés) is az ő hatáskörébe tartozik.
Ha visszavonják a rangot az nagyon negatív lenne? Ez most már Orbán Anita hatáskörébe tartozik...
Érdekes kérdés. Hmm?
Worthington
Worthington kedd, 17:14
Előzmény: #93084  Toka
Te vagy az Romulusz?
Rellim
Rellim kedd, 17:10
Előzmény: #93085  Kata726
Szia Kata
Szerintem sajnos ez sovàny vigasz. ;(
Ha nem ma baszták 2000 alà, akkor holnap fogjàk.
Kata726
Kata726 kedd, 17:06
Z 2014 Legalább 2000 feletti.
Toka kedd, 17:05
Előzmény: #93081  rice2
Már ne haragudjon Rice Ur, de én kifejezetten sokat olvasok.Miattam a Jászai Úr arról tárgyal amiről akar.Majd jöjjön a Toka clubba is, szeretettel várjuk.
Miner
Miner kedd, 16:52
Előzmény: #93082  Tibsy
Csakhogy nem létezik. Biztos 2030-as kiadású a böngésződ.
Tibsy kedd, 16:47
Előzmény: #93064  Miner
Erste long certi,erste honlap
rice2 kedd, 16:47
Előzmény: #93080  Toka

Ma megjelentél itt, de nem olvasod vissza a fórumot. Ezt már rég megbeszéltük, hogy nincs nem NATO főtulaja a cégnek. Ezt ruszin vagy rosszul tudja, de inkább nem informálódott szvsz.
Ha én szivárogtatni akarok a cégről valakinek, mit tudok szivárogtatni szerinted??? 
Pedig részvényes vagyok. Vannak hadiipari tőzsdei cégek, hogy több ezer tulajuk van, akkor az is kockázat??? 
Egyébként szerinted Jászai miről egyeztetett a Pentagonnal? Megsúgom főleg űripar és 1-2 USA hadiipari termék hazai közös gyártásáról. Erre fog az új kormány is rárepülni.
Jászai még mindig nagykövetként tárgyal. Mondjuk ezt a kinevezést hamarosan elvehetik tőle.
2008ft és 554milla

Topik gazda

feel
feel
5 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek