4ig miatt en nem aggodom az opus mas kategoria ott sok mutyizas volt.Foleg epitoipari reszen vagy szallodak. Itt informatika mas kavehaz magas hozzaadott ertekekkel.Allam is tulajdonos es a hadiipari reszben is. Valasztas utan is megy tovabb az uzlet Safe penzek is jonni fognak.
Tartom de benne volt az eses igaz en idaig nem gondoltam,hogy leesik. Eladtam volna mar duplan vehetnem vissza. Persze ez csak a HA kategoria.Kapzsisag felulirta a gondolkodasom. Ez van lesz ez meg emelkedo trendben ujra.
Amiket írsz, azok hosszabb kifutású dolgok. Az EU pénzek elvileg kifutnak, elsőnek könyörögni kell, hogy hosszabbítsák meg. Aztán az EU ügyészség. Majd talán a pénzek, de azt gondolom, itt a Tisza gondban lesz, mert sok iparágban nincs más szereplő már, mint a NER, összevásároltak, tönkretettek mindenki mást. Abban egyetértek, hogy "direkt tönkretétel" nem lesz, de megfejik őket. Lehet, lesz egy "szolidaritási adó" az elmúlt 10 évben több pályázaton is extra profitra szert tevő cégekre. Egy részük eltűnik majd, egy részük kifizeti. Abból kell majd főzni, ami van, ami amúgy hatalmas vagyon.
Szerény megítélésem szerint, nem olyan rossz a helyzet, mint amit az ábra mutat. Ezt most (csak) a pszichó hajtja! Ez pedig a tőzsde része, felfelé és lefelé is. Nem kell kapkodni! Nyugi van…Fundásan változott valami? A stratégiai partnerek erősek, az üzleti koncepció jó, a növekedés nem a magyar államon múlik! Ez ma már egy akkora cég, amelyet nem lehet bedönteni politikai alapon!
Én már sokszor hittem, hogy itt az alja. A múlthét elején, még a 2800-at "védték". Legalábbis, úgy tűnt. A közepén a 2600-at, stb... Aztán, itt vagyunk, nem sokkal 2000 felett. Minden bizonnyal ma is mínuszban zárunk. Fordulatnak még semmi jele. (Egyenlőre) Kellene már pár zöld nap...
Mindig beleesek abba a hibába, hogy a kárörvendőkkel szájkaratézok. Kit érdekelnek!? Te tartod, Rice tartja, sokan tartják, én is, veszek is hozzá, és majd mi aratunk. A többiek meg csak dumálnak, ami ingyen van, de hozama se lesz.
Akár hiéna, akár speki tök mindegy minek nevezel minket, én bizony vettem 2210-as átlagon tegnap ,de sajnos úgy látom korán volt. Többet már ebből nem veszek csak szigorúan 1700-1800 körül. Óvatosan inkább opit gyűjtögetem.
A fiataloknak semmi tapasztalatuk, főleg élettapasztalatuk nincs. Nehogy ez vezéreljen már! Elég baj lenne, ha kellően nem felkészült a világ helyzetével nem tisztában lévő emberek igény szerint alakulna a jövő. Hová vezetne ez így? Gondolkozz már el azokon, amiket ide írogatsz!
1 gondolat. Ha Tisza nyer, normális kapcsolata lehet az országnak Ukrajnával. Idővel akár még majd a 4IG is gyárthat nekik hadiipari termékeket. Normális kapcsolata lesz az EUval. Lesz SAFE hitel és EUs pénzek. Egyébként a fiatalok pont a harcot az EUval unták meg. Orbánék azt nem vették észre, hogy harcoltak Gyurcsánnyal, Sorossal, EUval, Ukrajnával, régebben az USAval is. Fiatalok az EU elleni harcra rágtak be. Szerintem szándékosan nem tesz tönkre az új kormány majd cégeket, esetleg egyes embereket. Biztos, hogy a 4IGnek 1-2 éves távon rossz lesz az új kormány??? Csak gondolkodom, mert a mind meghalunk az tuti nem lesz. 2220ft
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.