Én úgy emlékeztem ikszelés előtt még a Trámpli is befut!De lehet csak álmodtam!Mondjuk nem ilyenekről szoktam álmodozni!Vagy félreolvastam valami cikket,az még lehet!
Guten morgen! Cikkezték, hogy trumphoz o.v megy. Szóval eddig az éves hazai ideológiai gyülekezetükre egy gázai tömeggyilkost sikerült meggívniuk.. Impozáns vendégnek nem mondanám..Valószínű nem csak szavakkal dobálózni jön. Valamit konkrétat illik mutaniuk a választás előtt, mert szarul áll a szénájuk. Ugyanez vonatkozna az USA pofavizitre is.
Elég szépen és mókásan összefoglaltad. Magam is hosszú hónapokon át ültem benne mínuszosan. Téged senki nem fog megtéríteni, de úgy érzem ha lesz hozzá türelmed majd maga az árfolyam meg fog ahogyan velem is megtörtént. Szóval kitartás! :)
Hozhat?Hoz!Azért fog jönni!!Pont olyan,mint mikor jön a Télapó,az is hoz mindig valami ajándékot a gyerekeknek!Vagy elmész vendégségbe!Üres kézzel nem állit oda az ember!Úgyhogy szerintem nagyot fog durrantani a Netánnyáhú is itt!Rakjuk össze a mozaikokat!Miért most jön majd ikszelés előtt!Jöhetett volna karácsonyra is!Le van itt zsirozva minden!Döljetek hátra a pihenőfotelba,rátenni egy 40 perces masszázsra nyújtással,azt várjuk a 10.000ft-os árfolyamot!
:) :) :) Ha már így megemlítettél... Szóval, az a helyzet, hogy aki a túlzott optimizmussal égette meg magát, azt nehéz "megtéríteni". Optimista történet, kurva röviden: 4400 ft. ááá, nagyon nem esik tovább, esett eleget 4965-ről. Oldalaz kicsit. 4200 ft. szépen tartja, (pár napig) nem megy alá. Kicsit emelkedett is! 4100 ft. jó, kicsit lenézett ide, de majd visszamegy. 4000 ft. ez tuti megfogja. 3900 ft. itt már biztos fordul. 3820 ft. bassza meg, részvényenként több mint 600 ft mínuszba vagyok, 3 hónap alatt. :/ Szóval, ez így egy szar. Optimistán nézve: egy szép szar. De hajrá 4IG! :)
Csak vélemény- és gondolatkísérlet: Szerintem Izraellel már kormány szinten minden elképzelhető együttműködési lehetőség ki van maxolva és alá van írva. Konkrét vállalat-közi dolgok kellenek, azt a Netanjahu nem fogja hozni. A látogatásnak kizárólag PR értéke lehet szerintem. Hozzáteszem, hogy különösen a Mi Hazánkosok nem fogják szívesen nézni, hogy ide jön, de Fideszen belül is sokan nem kifejezetten judeofil szemléletűek, úgyhogy én a választás előtti idelátogatás hatalmas politikai hozadékában sem vagyok egészen biztos. Nem politizálásból írtam, csak latolgatom hogy milyen plusz és milyen minusz lehet a hatása. Szerintem 4IG-re most nem fog különösebben hatni.
Tudod, én eladtam a pakkom decemberben. Azóta egerészek. Ők nagy mínuszban ülnek, és barmikor higítottak, minden bukó. Ezt nehéz azért áttéríteni....én próbálom pozitívan felfogni, még ha az egér csapdában is van feljebbi arfolyamon, azon is próbálok mosolyogni.....de nekik elefánt van leláncolva. Nekem elég a boldogsághoz egy kis sajt, de nekik 1000-es nagyságrendű falat kellene az önfeledt trombitáláshoz. Ami valljuk be TA szerint sem pár nap/ hét. Annyit tudunk tenni, nem mínuszoljuk ha bekönnyeznek a fórumra elkeseredve, az már egy lépés a hittérítésben, ha nem marunk beléjük. Inkább tartsuk bennük a lelket, jó lesz ez!
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.