“Múlt héten találkoztunk partnereinkkel, a 4iG Space-szel és a Defence Technologies Space Technologies-szal, hogy olyan megoldásokat dolgozzunk ki, amelyek elősegítik az olyan országok számára előnyös űrökoszisztéma kialakulását, mint #Magyarország. Együtt arra törekszünk, hogy olyan élvonalbeli adatközpontokat hozzunk létre a Föld körüli pályán, amelyek hatékonyan képesek feldolgozni és tárolni nagy mennyiségű adatot a bolygón kívül. Köszönjük Dr. Sárhegyi Istvánnak ezt a magával ragadó találkozót és további sikeres együttműködést!”
“Múlt héten találkoztunk partnereinkkel, a 4iG Space-szel és a Defence Technologies Space Technologies-szal, hogy olyan megoldásokat dolgozzunk ki, amelyek elősegítik az olyan országok számára előnyös űrökoszisztéma kialakulását, mint #Magyarország. Együtt arra törekszünk, hogy olyan élvonalbeli adatközpontokat hozzunk létre a Föld körüli pályán, amelyek hatékonyan képesek feldolgozni és tárolni nagy mennyiségű adatot a bolygón kívül. Köszönjük Dr. Sárhegyi Istvánnak ezt a magával ragadó találkozót és további sikeres együttműködést!”
A Bét az 2400.-/hó és akkor valós idejű árakat ígérnek. Én még sosem fizettem elő,- longban szoktam ücsörögni- még nem volt rá szükségem. Így nem tudom hogy konkrétan mit látnál. 🙂 Ezért szoktak itt néha real-t kérni olyantól akinek van... Amúgy nem nagy összeg és bármikor visszavonhatod, úgy ,hogy egy próbát megér!
Az éles adatokat látod vagy a késleltetettet? Most állíttatm be telefonon az éleset, amiért 2400 Ft/hó a költség de nem a frisset mutatja csak 6-8 perccel későbbi adatokat. Az OTP ismét levizsgázott!
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.