Sziasztok!A találkozó tegnap jó volt,21en voltunk!A hely és a kaja is tetszett!Akik voltak az elsőn,3ember kivételével mindenki eljött,és az újak is bizony hoztak meglepetéseket!2 dolog nem volt jó,sajnos többeknek logisztikai okokból hamar el kellett menni,és nem tudtunk sokat beszélgetni velük!Le a kalappal az olyan emberek előtt akik többszáz kilóméterről is eljöttek,akár vonattal,hogy ott legyenek,pedig tudták hogy csak 2 órát tudnak maradni!A másik ami nem volt jó,de ezzel nem tudtunk mit csinálni,hogy itt a nagy létszám miatt nem volt az megoldható,hogy valaki beszél,a többiek meg követik,itt már 3-4 helyen alakultak ki beszélgetések,és sok dolgot sokan nem hallottunk,de ez se baj,csak ennyiből más volt,mint az első összejövetel!Azért nagyjából végigmentünk 1x hogy ki honnan jött,meg amit akart elmondhatott pár mondatban,vagy többen mindenki!Páran elindultunk a gasztronómia útvesztőjén is rögtön az elején már,és annyira belemerültünk a témába,hogy Bubbal konkrétan végig ettük-ittuk az étlapot,de a többiek is akik ettek,meg voltak elégedve,azt mondták!Egy roppant szimpatikus hölgy kollégánk is volt,vele is akartam volna még beszélgetni,Worthingtonnal is,meg a többiekkel is,de egyszerűen nem volt rá idő!!Én is hazaindultam fél 10 kor,annyiból volt jó,hogy a kocsi orrát nem láttam sok helyen olyan köd volt,úgyhogy ez is benne volt,hogy hamarabb elhúztam a csíkot sajnos!Ha nem lett volna a navi bekapcsolva,akkor azt se tudom a pályáról hol kanyarodjak le,mert az út melletti táblát alig láttam a ködbe!A Stexesek is tele lettek stexel,sokszázezer forintot hagytunk ott,szerintem ha legközelebb odamegyünk,tárt karokkal fogadnak majd!Meg nem vertünk senkit,kultúrált-korrekt csapat voltunk,nem panaszkodhatnak!
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.