Üdvözlök mindenkit. Új vagyok, és nagy tiszteletel olvaslak titeket. Adtatok bátorságot mikor majdnem feladtam, (néha ilyedös vagyok, ez van, jobb nem leszek). A soraitok között olvasva tanulok, tözsdei világlátásban is fejlödni szeretnék. Külföldön élek, a 4IG-t a környezetemben éppen egy francia ajánlotta aki német cégnél van. Ma pedig a Financial Times https://www.ft.com/alphaville oldalra kattintva, egy részletes cikk jelent meg a 4IG-röl, "The curious rise of 4iG" címmel. Bemutatja a cég felemelkedését, és vonzó a befejezö bekezdés is: "Companies pivot all the time. Toyota started in looms. Nokia started in galoshes. But, with a little help from their friends, 4iG has — in the space of a few years — pivoted from being a local IT services firm to becoming a full space/defence conglomerate.
Someone’s winning out there." Hajrá!
Ezt jól összefoglalták. Lehet vitte neki a hírt, amit sikerült az USAban lezongorázni, és még egyelőre nem esik, azaz nem adja az arab, szóval jók a kilátások.
Hát az van, hogy tudom, hogy itt nagyon lelkes mindenki és nem akartam olyat írni, ami esetleg elszomorít bárkit is. Kétség kívül felfelé van az út. De az 5000 olyan erős lélektani szint, hogy itt bizony bukdácsolást várok. Szerintem ha átviszi, az már nagyon jó! Hozzá teszem a mai csökkenésnél azt hittem mélyebbre megy, de nem ment! Ez nagy erőre vall! Szóval lehet holnap sikerül neki vagy hétfőn. De utána vissza várom kicsit 5000 alá! Ezt az 5000-et szerintem kétszer is leteszteli minimum mert nagyon erősnek gondolnám. De amiket láttam a napokban az nagyon pozitív! De lesz jelentés nemsokára, szerintem jó lesz! Szóval 1-2 hétről beszélünk max és fel. De azt nem mondanám, hogy holnap fel és marad ott! Az nagy naivitás lenne tőlem! Amúgy rajzolok én magamnak tradingview-n, de nem tudom, ha én azt linkelem, az megjeleníthető e másnak mert ugye az az én profilomban van. Ilyet nem próbáltam soha! Majd lehet letesztelem veletek egyszer!:) Az meg hogy 5000 felettről honnan jön a vissza teszt, az több dologtól függ. Van fibonacci szint olyan 5150 körül is, ahonnan amúgy is szoktak fordulni tesztre kerek számokat az árfolyamok, de van 480 körül is. Ha nagy a slunk, akkor lehet felszalad odáig és csak onnan le 5000 alá tesztelni! Minnél magasabbra szalad annál jobban erősödik 5000-es szint! Sok a hír folyamatosan! Nem aggódok! Meg fogják húzni rendesen! De azért mindenki számítsok 1-2 (3) visszatesztre! 5000 az ezres szintek között is kiemelt! Szóval nem elkeseredni, de okosan! De mivel itt mindenki csak tartja, ezért nincs gond!:) Aki meg kereskedik, az se fog rosszul járni! rövid távon se! azt gondolnám!
Sziasztok Én is itt vagyok egy mini pakkal, bár eddig csak olvastam a fórumot. Nekem elég para ez a papír, mert szinte mindig ATH-n, (vagy ahhoz közel) sikerült vennem. :D Picit még én is bővíteném a csomagot, kíváncsian várom a folytatást! Remélem, lesz még relatíve jó beszállási pont.
Szia Bub!:) Most ezt a kérdést tényleg nekem tetted, akartad feltenni? Véletlen láttam meg, ahogy olvasgattam előző órákat, el kellett mennem ügyintézni. Szívesen válaszolok, ha tényleg nekem szántad.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.