Most nem is kettőnkre gondoltam,hanem akik ilyeneken vitatkoznak,attól még a másiknak is meg lehet adni ami jár neki!De ha már itt van Marika,például ha valamit mond valamelyik papirról,akkor mindig elgondolkodok rajt,mert adok a véleményére,meg régen is adtam,csak a többieknek mondom!Meg tudok rólad sok dolgot,mert elmondtad,amit lehet itt nem tudnak,és azt is 100%-ban megértem,hogy biztonságra mész,meg mindent!👍
Köszönöm Marika!Te is azok közé tartozol,akikről beszéltem,meg innen is sokan,bocs hogy nem sorolom fel kik!!!!Itt most nem arról van szó ki narancsos,ki tiszás,vagy hogy egy papíron vitatkozunk,hanem aki tudja miről az tudja,aki meg nem,annak mindegy!
Ne feledd, nem mindegy milyen idősíkon gondolkodunk. Leírtam többször is, hogy nekem nem sürgős! Lesznek szép napok és lesznek csúnyák is. Egy nap mind meghalunk, de a többin élünk! :)
Orbitalis eladta,meg is mondta régebben neki a gyereknek a lakás a cél,azt is mondta hogy talán 3000db papirja maradt,meg azt is mondta mennyi volt neki,aki itt volt tudja!Stayerke ma irta be pont mit csinált!Meg előtte is beirta,mikor vett,mikor adott el!Pusziljuk!Azt is ma valaki leminuszolta,mikor őszintén beirta a dolgait megosztotta a többiekkel mit csinált,pedig az ő dolga!Azért én úgy vagyok vele,hogy ha ezek a régi motoros ezer éve itt lévő emberek beirnak valamit,akkor azt nem kérdőjelezem meg,meg ismerjük is egymást annyira,hogy tudjuk mi van a másikkal nagyjából elvileg!Csak aki idejött pár hónapja,annak lehet ez furcsa!Én is be szoktam irni,máshová is,ha eladtam,vagy vettem valamit azt is sokszor!Meg aki itt is van,nagyjából tudjuk mi van a másikkal!Aki figyelt,jo múltkor én is beirtam mit csináltam itt is az elmúlt 9 hónapban!De ugyanúgy másik papirban is múltkor valaki rákérdezett,pont Wallisba,lehet Watson,fejből nem tudom,ott is megmondtam mennyim volt,mennyi van kábé!Sprint53 Opusba irta be a múlt héten,hogy eladta,el is köszönt a többiektől!Stb!Sorolhatnám!Lehet van akinek furcsa,de vannak még ilyen emberek..Hülyeség mehet,de tiszteletet olyannak adnak a többiek,aki a becsületet nem játsza el,ez biztos!
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.