tényleg baszki -és akkor még több is lehet mint 3k -joval ugye ha ide pakolnak akármit még-rába a háborukkor is mindig hadiipari oriáscég volt-tehát a hagyomány megy tovább most is
Közben a reggeli híreket átolvastam újra. (Most értem rá igazából) Valószínű a 4IG nem tudja megszerezni a Rába 100%-át és a Rába tőzsdén fog maradni. Lehet, hogy ez is a cél, hogy tőzsdén maradjon a BÉTet és gyakorlatilag lesz belőle 1 kisebb hadiipari cég. Ha így nézzük akkor 1-2 éves távlatban simán lehet a Rába 3000ft felett. A mostani szintek elég jó beszállók ott is szvsz. (4IG is ezért veszi meg) Azért írtam ide, mert reggel is írtam itt a Rábáról. . 4IG napi átlagára 2262ft!!! A 4iG lesz a Rába többségi tulajdonosa - Világgazdaság A lényeg, hogy 1 új blue chip születésének vagyunk a tanúi :D 2250ft és 924milla
Jöhetsz,sajnos kevesen vagyunk,és sok az idősebb,60+ os ember!Most jönnek 16 évesek is,meg fiatalok,de kevesen!A fiam az nagy profi,jól szerepel a bajnokságban,én nem jól szerepelek ott,mert mindig a tőzsdén meg máshol agyalok tudat alatt!De versenyeken,ami 1 napos,van hogy jól muzsikálok,ha arra tudok figyelni,amire kell!Jövőre már nem fogok indulni,nem ott jár az én eszem már,meg veszíteni se tudok!Itt meg sokan elkenik a számat azért!🤣
Úgy emlékszem hogy 2020.02. mikor én jöttem annó,akkor Te itt voltál már!Én akkor vettem 27.000db-ot nyár végéig,akkor felment 1000fölé,de nem adtam el!Utána végig itt voltam,hol több,hol kevesebb papírral,20.000db mindig volt minimum mindig,de volt hogy 50.000köré mentem,azt akkor 24be már év végén még sok helyről idejöttem!Úgyhogy az életem legjobb döntése volt anyagilag úgy néz ki eddig.De gondolom Te tudod a sztorit,meg akik itt voltak azok is,mert mondtam már többször!Annyi hogy 2021-2024 közt sokszor elmentem máshová is,és ugráltam a fele pénzemmel mindig oda,ahol gondoltam tudok pénzt keresni,meg sokmindent vettem!
Nem tudom megmondani,sacc per kábé se!van 620as papirom is,de vettem pénteken is!Volt hogy a 90%-át eladtam,1800körül,akkor visszavettem sokat olcsóbban,volt amit 1800 körül vettem vissza,de máshol fordultam egyet közbe,stb!mondjuk úgy hogy az emelkedést 800-tól,100%-ba megfogtam idáig szinte!Nem maradtam ki semmiből!Amit drágábban vettem vissza,ott meg máshol kerestem is annyit.
Így van!👍Ha valaki segit rajtam,azt nem szoktam elfelejteni!Meg felhivhatnak éjjel 3kor is ha úgy van segítek,annyi hogy pénzt senkinek nem adok évek óta,se idegen,se barát,se rokon,az meg van mondva mindenkinek,de amúgy ha odébb kell vinni egy szekrényt,vagy intézni kell bármit,nyitva az ajtó,szólhatnak!A pénzes része is megvan miért van igy,az nem ide tartozik,de igy jó!Én éjjel aludni akarok,meg ebéd után is,és itthon az ágyamba,nem másokon idegeskedni mit kevernek majd!
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.