Azért a pálmák sem nőnek az égig, úh szerintem az, hogy most ennél jobb nincs, az nem azt jelenti, hogy máshol nem lesz lehetőség. Én pl. idén pozícionálom magam át CEE piacokra, etf-ekkel. A kulcsszó: di ver zi fi ká lás. :)
Ugyan ez van nálam is , csak lassan közel 3szorozva. És csak ülök és nézem, hogy megy és megy felfele, holott azon gondolkodom, hogy nagyon dobnom kéne. De a pénz nem kell semmire, jelenleg jobb befektetést nem látok, hiába dobom, nem tudnám, hova tegyem vissza. Így egyenlőre marad... Re:1638.-
5 év múlva ha "jó a matek" ahogy a vezérek nyilatkozták, akkor szerintem jóval 4000ft felett kell lennie az árfolyamnak. Ha a terveknek megfelelően az őriparba nem fogják nyomni a sok lóvét (azt ígérték, hogy maguk mellé keresnek befektetőket) és majd az üzemeltetésből jön a nagy lóvé így újabb nagy hiteleket nem kell felvenni az űriparra. 1640ft Na ma beiszom, mert erre inni kell!!! és arra is... :D
szvsz leghamarabb 2027-ben lesz osztalék, de még az is korainak tűnik. Sztem jobb lenne, ha a pénzt a hadiiparba, űrtechbe rakják és mondjuk 2030-től lesz egy szép husos osztalék. Mondjuk addigra jó lenne már 5000 körül járni :)
Passz, de bízom benne. Itt most az osztalék nem számít. Ez 1 növekedési papír. Számomra az a lényeg, hogy most a következő 2-3 évben emelkedjen folyamatosan, persze liftezések jöhetnek. Sok minden támogatja most az emelkedő trendet. Idén már jönnek a nyereséges negyedévek, hatalmas növekedés több üzletágban, AHcég eladása hozhat több mint 200milliárdos bevételt, ötödölhetik a papírt, jöhet nagyobb akvi és persze rekord bevételek és ebitdák jönnek folyamatosan és idén már rekord nyereség is lesz. Fraknfurti tőzsdére is bevezethetik majd, remélem jóval 2000 felett, ha ötödölés után akkor majd 1,2EUR-ért kaphatnak új részvényeket az újak :D Ezek miatt nagyok és alapok is jöhetnek a papírba és persze külföldiek is. 1630ft és 1,434milliárd forgalom Szuper!!!
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.