Én remélem, hogy péntekig nem is jön csak legfeljebb pletyka. Akkorra áll a három fehér katona és mehetünk a Marsra. Sajnos, ha lesz még egy nagy felkör, akkor lesz hír is!
Ahogy gondoltam, próbálják megállítani 1600 előtt. Most itt megy a porszívó. Napi átlag: 1519ft 1598ft és 1,3milliárd forgalom Fasza!!! Jöhet a megállapítás, mert már tényleg sokan eladták: "S elhulltanak legjobbjaink A hosszú harc alatt" . treff A lényeg pont az, hogy én is eladhattam volna 100ft-ét, meg 200on vagy felette akár 800on, de felismertem, hogy itt most nagy dolgot terveznek. Ha csak a 4IG tanácsadói testületét megnézed... a műholdgyárat már több mint 2 éve tervezték. jászai nyilatkozta, hogy 3-5 éves tervekben gondolkodnak, ha változik a piac újraterveznek, stb.
Mi ugyanekkorát buktunk azon amit eladtam, de fene bánja így hogy a többi ekkorát ment :) legalább megbeszéltük, hogy így ha már lett kp előre hozzuk a kocsi cserét;)
Jászai sok mindent mondott sok helyen, maradjunk annyiban! Például Lölő is mondta, többet ér a cége, mégis lement 100 Ft-ig... (Ne feledd, te is évekig nyomtad itt a mantrát a papír mellett érvelve,
jelentősebb árfolyammozgás nélkül, és kaptál érte hideget-meleget bőven,
szinte senki nem hitt Neked, csak nagyon kevesen. Aztán az események
úgy alakultak, hogy igazolt az idő.) Emlékszünk Jászai "Mindenki jól fog járni" mondatával, csak azt nem mondta, hogy előtte lepadlózás lesz, és persze időtávról sem szólt. Így a nesze semmi fogd meg jól módon én is tudok sok mindent jósolni, jövendölni, ígérni. Az, hogy milyen (űr)ipari céljaik vannak, nem 1-2 hónap alatt találják ki, szóval ezt már rég tudták bent egy szűk körben. Erre írtam, hogy gyengék voltak az eredményei, eredményessége a jelentésekben, valamint többször próbált a papír kitörni, mégis mindig visszalökték 800 környékére, ahol Jászaiék rendületlenül gyűjtötték. Szóval az egyenlő esélyek jó magyar szokás szerint nem voltak meg, ezért is volt 1400-ig már rendkívül heves árfolyam reakció a vásárlók részéről és most meg tombol tovább a papír.
Amit aláír, az max valami "nem kötelező érvényűszándéknyilatkozat" lesz, ahogy a lengyelekkel is volt. Mellé kirándult egy jót, és közben keresett 30 milliárdot a részvényeken. :)
Én pont egy éve adtam el kábé 800on,mikor vettem a fekete Porschét,most ha nem kapkodok akkor vehetnék 2-t,vagy egy jó Ferrarit abból amit eladtam akkor!
1/2 5 után lesz itt még nagy tűzijáték. én egy 1630-as zárót várok,holnapi további emelkedéssel.Most kell mindenkinek ráülni a kezére,mert nagyobb sztori van itt kibontakozóban,mint vártuk.Kiugrás után nehéz visszaszállni,mert tudjuk a vonat az robog.
Legyen igazad! Egyébként a véleményem az a mai tárgyalásról, hogy az üzlet már letárgyalt és Jászai csak aláírni ment ki. Nehezen hiszem, hogy ő annyira profi, hogy mindent letárgyaljon. Informatikát, űripart, hadiipart, telekommunikációt. Ő csak a stratégiát ismerteti és aláír. . Bigkt Na pont én is ezt mondom. Ki az aki ilyenkor belemer venni??? Nem itt fórumoznak az biztos! :D Ezért is kell tartani, mert a nagyok veszik és a kicsik adják és folyamatosan csökkentenek. . treff Egyenlő esélyek??? Jászai már 2 éve mondta, hogy a céget alul árazza a piac és sokkal többet ér. akkor is vette ő is és a cég is. Nézz utána. Amióta Jászai beszállt, folyamatosan növekedett a cégben. A cég is régóta gyűjti. Ezt a jelzést a piac eddig figyelmen kívül hagyta.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.