Ha igaz a cegertek ami alapjan a multban vettek ezt a csodat, akkor en bevarnam a nagy koppott es kiraknam a kosarkamat. Nem fogjak olcson adni a boruket szerintem. A kisreszvenyesek reakcioja pedig nyilvanvalo lesz holnap reggel.
Véleményem szerint, aki nyitóban , piacin eladja, az a napi minimumon fogja adni. Főleg, ha sok száz ezres eladok pedobják piacin. Szerintem a magas forgalom miatt a cég most jóval több darabbal fogja védeni SRV vel. Nem mondom, hogy nem zár minuszban. Sőt biztos abban zár, de reggel a bolondok órájában inkább porszívozni fognak a pánikolóktól. Én biztosan nem adom el 30 % minusz nyitóban, vagy ilyesmi áron, akkor inkább varok még 9 évet..
Az elvetemülteken kívül mindenki tudta, hogy megy a mostani garnitúra. A fidesz is. Mégis vették a papírt sokan, mert akciózta a para. A pénzt mindenki szereti, az Opus meg termeli. Felejtsd már el ezt a példa statuálást, nem ezzel a céggel fog foglalkozni, nem tőzsdei céggel. Egy kis közgáz ismeret nem hátrány.
gondolom benne vagy és magadat akarod bíztatni? nem bántásként, de próbáld meg még egyszer végiggondolni, józan paraszti ésszel. Ha csak azt nézzük, hogy MP-nek valahol tényleg példát kell statuálnia, szerinted melyik cég és melyik ember lesz az? Szerintem Orbánon nem áll bosszút, de Mészároson..
Még írjad a f@szságokat vazze! Végre ledobja a kormány közeli zubbonyt a papír, így lesznek valós alapkezelői vásárlások és követések! A cég ugyanúgy működni fog, tele van pénztermelő divízióval! Simán benne van, hogy a nyitós hisztéria után vissza jön, akár még zöldbe is!
NEW OPUS GLOBAL