Remélem Amerikába minden elrohad… Minden cég becsődöl A vén barom meg jó ha beveszi a gyógyszereit azt Magára talál.. Jól meg szopatta drogos autó gyártó s haverját is
A pénzpiacok hatalmas sokkot kapnak,de ha már tisztább a kép V alakú feltámadásra számítok. Ami az USA-ban zajlik az már a covidos időket idézi sp4700 pontig meg se áll
Sajnos arra nem számítottam hogy Trump ledobja az atomot a gazdaságra. Ezért kiszálltam 90%ban aazt szép 54x%al zártam így keserédes a búcsú, de osztottam szoroztam és nem érné meg az osztalékra várni, mert lehet addig még esik 20%-o Jövök vissza amint lehet, de egyelőre partvonalrol nézem az eseményeket
Sajnos arra nem számítottam hogy Trump ledobja az atomot a gazdaságra. Ezért kiszálltam 90%ban aazt szép 54x%al zártam így keserédes a búcsú, de osztottam szoroztam és nem érné meg az osztalékra várni, mert lehet addig még esik 20%-o Jövök vissza amint lehet, de egyelőre partvonalrol nézem az eseményeket
Trumpnál elitebbet és globalistábbat nem igen találsz, még ha most úgy is tesz, mintha baromira érdekelnék azok a rétegek, akiket megvet és átvert/lehúzott évtizedeken át. Ezt a "globalista elit" baromságot, amivel most az amerikai fórumok is tele vannak, látom cuki majmoljátok.
Elitista globalista logika, de ahogy mondják az arrogáns "okosok" arra felé, majd a piac beszabályoz. Trump valós gazdasági teljesítményre és nem a hitelpénz pumpálására kívánja építeni hazája gazdaságát (vámokkal beruházás ösztönzés, kereskedelmi mérleg helyre tétele, stb.) és igen, ezáltal nem az amerikai globalista elit máshol termelt hozama az első.
NEW OPUS GLOBAL