Vagy elmegy a tehenekhez,azt holnap lábra sem tud állni!!Remélem zárva tartja a karámban!én mondanám neki hogy addig nincs tehenezés,amíg 500on nem leszünk!
Csak nehogy még ma széjjel rúgja a karámot, holnap reggel meg majd keresheti hol van, de az ott fekszik majd kifulladva a szomszéd dombtetőn.. Jó volna már újra irányba állni 400 fölé.
Kedden Lőri névnap!Pezsgőt behűteni holnap,mindenki lepje meg a csaját egy fasza hideg Asti Cinzano val legalább!vagy az asszonyt!vagy mind a kettőt!lóvésabbak Don perinyonnal!!mondjátok hogy ezt a lőri egészségére mert úgy bekaszáltatok az opuszon!!aki bukóban van,az is mondja azt,azt majd lesz valami!aki meg sunnyogni szeret az igya meg egyedül!
Az a lényeg,hogy neked nincs részvényed😀 köpködni jársz ide. Bizonyára velem van a gond, hogy nem értem, mi az a motiváció,hogy érintettség nélkül ide irkálgattok. 😂 remélem ennél azért nagyobb élvezeteitek is vannak az életben😂
Mindenki döntsön maga, a saját F verje a csollányt. Az, hogy az ottone mi történt azok után már ezekben sem lesz a pénznek garanciája! Politika! Ismerősök akiknek van ez vagy bármi rv amint nullában lesznek eladják.
Igen. Jól írtad! A legtöbben már 300-400 között vettek és itt vannak beragadva! Meg 400 fölött! Aki nagyon megijedt múlt héten a nagy lefelekörben, azok alig várják, hogy elérjék ezt a szintet, hogy szabaduljanak nullában vagy kis veszteséggel. Persze nem tudni. Lehet megint felcsillan nekik a remény, hogy nyerhetnek. De lehet sokan dobják! Ahogy 300 fölé ér lelassul növekedés és visszafordul megint és beesik 300 alá. Most jön a rázós pálya igazán! Holnap már lehet kiderül, hogy a sok részvényes 300-400 közötti vételeivel beragadva hogyan gondolja a jövőjét! Erre nincs tippen. Én megvárom hogy eldőljön a valós irány. 300 alatt ezt nem lehetett eldőnteni.
NEW OPUS GLOBAL