Dehogynem. A randomos ppt-ben is már 2020-ra ígérték. Ott van benne az anyagban.
Törölt felhasználó2022. 03. 29. 19:07
Előzmény:
törölt hozzászólás
vagy csak soha nem olvastad végig a tavalyi évest 😉 21. oldal
"Az OPUS GLOBAL Nyrt. középtávon tervezi az osztalékkifizetést, azonban jelenleg a Társaság kötvényprogramban való részvétele miatt azt a likviditást szükséges megteremteni, mellyel bármikor sor kerülhet a kötvényvisszafizetésre, mindemellett az a célkitűzés, hogy a portfólió fejlesztésével és bővítésével egy jövőbeli, magasabb értékű társaság jöjjön létre, ahol a részvényesek befektetési értékének növekedésével realizálható az értékteremtés."
Van itt ám érzelemmentes szakmaiság. Az utolsó közzétett konszolidált beszámoló évi 227 milliárdos bevételt és nem nyereséget tartalmazott (EBIDTA volt 23 milliárd), így hiú ábránd a nagy mértékű osztalék, de az is egy szokásos szélhámos lázítás, hogy a kertek alatt százmilliárdokat talicskáznak ki, amikor az a volumen a teljes bevételt jelenti és a "zseni" megállapítása alapján anyagi, személyi jellegű ráfordítások, értékcsökkenés nélkül működnek az ipari és szolgáltató cégek.
Persze várom, de nem is a kiszállást , hanem értelmezhető bukóval a kiszállást. Ugyanígy várom még több papírban is 😉 De itt akkor is visszaszállok nemsoká 200 Ft körül újra egy jó körre😉 De tévedsz, nem vagyok okoska, mert akkor nem fektettem volna be ilyen kockázatos papírokba. De ez a sorsom ,és kivárom a szebb időket. Sok -sok éve ilyen kis szarokból mentem korai nyugdíjba, amit ma is élvezek👍 Neked viszont továbbra is szép osztalék várást, nekem elég ha 200-240 re megint fel fog menni pár héten belül 👍 Mondom, radikális komoly vezetőváltás kellene itt , nem ilyen macskapicsák , macskajancsik, akik évente leveszik a hasznot aztán továbbállnak!! Mészáros amúgy is szarik bele, és csak a nevét adta , azt se tudja hány cége ,hány munkavállalója, egyszerű buta ember mint egy faék😃
A cig osztalék fontos, eleve opusnak sok jön belőle, másrészt mutathat akár egy irányváltást is ezekben a papírokban… 4ig majd CIG végül Opus. . Nagyjából 10 nap és kiderül hogy a kitartók mit kapnak. Választások és éves jelentés is meglesz a köv bő 1 hétben. Ha az általad prognosztizált árfolyam jön, akkor ahhoz: 1. győztes választás 2. Nyereséges éves jelentés 3. Kicsi osztalék
Szvsz.azok adják el akik abban reménykednek,hogy moslék koalició legyőzi a kormányt.Pedig ha,a xar összeáll a csak fos lesz.Új kormány alkul a választások után,az 5.Orbán kormány.
Egyébként múlt héten is ment, előző héten is ment. 140 helyett 225-nél járunk. Az hogy személyeskedtek nem fog segíteni a papírnak, árfolyamnak. . Btw.. 10% osztalek kb 20-22Ft ami a részvenyszám esetében kb 15MrdFt. Amiből a közkézre jut kb 2-3Mrd… a kérdés nem az hogy van-e ennyi pénz ebben a cégben hanem az hogy ki lesz-e mutatva nyereségként és a nagytulajok akarnak-e maguknak egy kis zsebpénzt. 5% osztinál minden kb fele, ami szerintem max akarat kérdése…
papaya? nem tudsz a hétre valami belsős, szupertitkos infót megosztani velünk, amire pár percet kell már csak várnunk, aztán pár hétre megint elbújdokolni? 😂🤣😅👏👏👏
Törölt felhasználó2022. 03. 29. 17:29
mennyi kedves, mindentudó, kioktató emberke (szupertrader) gyűlt most itt össze hirtelen, részvénye meg egyiknek sincs/volt/lesz 😂
NEW OPUS GLOBAL