na, a nagy pozitív viszonyulás közepette ez az első, a valóságos állapothoz közelebb álló megnyilvánulásod :D Pedig rád itt jópár kollega, mint quasi bennfentes és Coelho összegyúrt masszájaként tekint :DD Kitartás Neked is és a masszív érdekköröknek is, akikről tudsz és évek óta tétlenül nézik, ahogy ég a tőkéjük.
Azt én sem gondolom, hogy 290-ig felrántják, és annyin zár, mint előző év végén. Azt viszont igen, hogy ebben az évben már három kisebb hullám volt (220-230 környékén fordulva, 240 - 260-as szintekig emelkedve). Remélem most is ez lesz. Amúgy én sem értem, hogy miért nincsen árfolyamvédelem a Társaság részéről, vehetne saját részvényt, kellene is hogy vegyen ilyen szituációban... Tartom, hogy itt valahol fordul, de 240 körül én már el fogom adni, amit most vettem, ha úgy alakul
Kispenz,BUXopoly fogalmam nincs,minden esetre ellent mond minden racionális magyarázatnak. De, mint tudjuk mindennek megvan a miértje, egyszer ez is kiderül.......De ha úgy alakul én rájuk borítom piacin a mocskos g..cikre...
Kusban lehet a pénzt kivenni, szép csendben feltünés nélkül, ezt csinálták 12 évig szép csendben kirámolták a pénztárat, aztán, ha jön a baj vesszük fel a hiteleket
De miért? - politikai okokból? - választási szavazat vesztés miatt? - bosszúból? Az opusnak legalább akkora problem hogy a piaci kap. és így árfolyam fele mint a cég egy részvényre eső tőkéje. Kiváncsi vagyok ennek a f@szméregetésnek ki lesz a győztese, ha lesz olyan, és hogy a kisbüfik valaha mosolyognak-e meg ebben a papírban
Az ő szintjükön szotyi pénzzel, kb 10 milliárddal ezt a mostani árfolyamot meg lehetne duplázni....ott pláne szórhatnák utána...... Itt nem erről van szó,itt valaki/kik saját magukra öntik a papírt,felvállalva az iszonyatos tőkeégetést...
NEW OPUS GLOBAL