elmagyaráznád nekem, hogy ti, mindentistagadók most, pozitív elemzés, jelentések és minősítés megerősítést követően mibe kapaszkodva tartjátok mindennél jobb ötletnek a mindenkivel történő eladatást? tartani sem érdemes már a fejlemények tükrében? (tekintsünk el attól, hogy te is és avatár is köztudottan 190 körül akartok mindent betolni)
semmi értelme a jo jelentesben bizni! minek? azert vegyen valaki, hogy holnap kijojjon megint egy hir, hogy valamelyik termelő céget eladjak(kilopjak) ML privat cégének? Hmm? CIG eladasban biztok? megoldjak hogy csak 6 ev mulva fizessen egyáltalán /nagyobb osztalékot. rafogjak covidra, meg a kilabalasra. ennyi. dogoljenek meg.
https://444.hu/2020/10/01/veszteseges-a-kormanyparti-media-gyujtocege Időben került ez is ki...ezek végtelen pénzzel sem tudnak nyereségessé tenni egy céget...de valszeg nem is akarnak...gondolom itt is ez lesz a szitu...ha Orbán Trump mondhatni barátja, aki nem szeret adózni, valszeg ez lehet a közös kapocs közöttük 🤣
Mostantól mire is várnak a részvényesek? Elemzés megvolt, jelentés megvolt. Kutyának se kell ezek után sem, hát még a nagykutyáknak. A zellerévának talán jó lehet még néhány forintozós körre, míg végül ő is bele nem ragad a kivezetésig.
Elnézést, ha erről már volt szó, de hátha valaki jobban átlátja: az első negyedévben még 2.777.564e forint jjutott az anyavállalatra a teljes átfogó jövedelemből, a nem ellenőrző részesedésre meg "csak" 515.902e forint. Hogy fordult ez meg a II. negyedév végére úgy, hogy az anyavállalatra jut (az egész első félévet tekintve) 483.175e forint, a nem ellenőrző részesedésre pedig 2.462.135e forint?
Mi felfoghatatlan? Hogy nincs ép eszű ember aki belevesz egy mutyicégbe? Nekem az felfoghatatlan, hogy miért nem adtam anno el, az intő jeleknél több is volt...sok
NEW OPUS GLOBAL