A 200-as célárban semmi újdonság nincs, és ettől még a cég nonprofit kft.-ként működik ezer éve, legalább olyan régóta, mint amióta ez a célár érvényben van. Most egy-két háziasszony veszi, aki eddig nem tőzsdézett, csak most olvasta a híreket.
A befektetöi preziben a legpofátlanabb mondat a végén van: "Az iparág kedvezőtlen megítélése miatt oldalazó árfolyam" Még véletlenül sem a visszaesö eredményesség miatt... Az viszont jó, hogy a stratégia változatlan, azaz, 1,5 év után is teljesíthetönek látják a célokat. Márpedig ha akár csak megközelítik, a 300 sima liba 2028-ig.
Vételi ajánlással megkezdtük az AutoWallis részvények követésétERSTE REGGELI| 2025. szeptember 25. 08:37Ma reggel megjelent vállalatelemzésünkkel 202 forintos célárfolyammal és vételi ajánlással megkezdtük az AutoWallis részvények követését. Az AutoWallis egy KKE...Ma reggel megjelent vállalatelemzésünkkel202 forintos célárfolyammal és vételi ajánlással megkezdtük az AutoWallis részvények követését. Az AutoWallis egy KKE régióban jelenlévő, összesen 17 országot lefedő autókereskedő vállalat, mely összesen 28 autómárkát értékesít. A társaság fő ereje a jól diverzifikáltság, mind földrajzilag, mind pedig márkák tekintetében, és a rugalmasság, ami jól jön a jelenlegi gyorsan változó környezetben. A társaság több feltörekvő kínai márka (pl. a BYD, a NIO és az Xpeng) értékesítési jogait is megszerezte.A társaság működése három szegmensre bomlik: nagykereskedelemre, kiskereskedelemre és mobilitási szolgáltatásokra (flottakezelés, klasszikus autókölcsönző, rövidtávú autóbérlés). Ezek a tevékenységek jól kiegészítik egymást és erős szinergia lehetőségeket képviselnek.A tavalyi és az idei gyengébb eredményt követően a jövő évtől javuló teljesítményt várunk, a javuló GDP növekedésnek is köszönhetően. Ugyanakkor a modellben csak organikus növekedéssel számoltunk, amelyet az esetleges akvizíciók felgyorsíthatnak.
Nem érdemes idegeskedni, feleslegesen meg pláne. Egyszer minden papper sorra kerül félévente a BÉT-en. A nagyoknak is ez az érdekük meglátod. Szerintem előbb lesz 165 mint 130. Persze egy háborús eszkaláció esetén dől borul minden (IS)! Akkor meg már úgysem a tőzsde lesz a fő gondunk...
Nem értem miért foglakozol hosszú hónapok óta egy rossz részvénnyel. Nekem mindegy, hogy a management szar, a NER okoz gondot, iparági lejtmenet indult stb. Ha úgy látom, hogy bármiért nem fog menni akkor eladom/csökkentem és nézek mást. Ez nem jött be, máskor is elő fog fordulni, jobbat próbálok találni. A tőzsdén a saját döntéseidre tudsz hatással lenni a felsoroltakra nem igazán.
-Private Banking friss:-AutoWallis.-Fontos támaszhoz érkezett 150-nél. A hosszú távú emelkedő trend húzódik itt, amely ha törne, akkor további két sáv mértékű esésnek nyithat teret, vagyis a 150 alatt a 125 környékén húzódhat erősebb támasz. Long jelzés majd a piros vastag trendvonal fölé kerülés után kereshető, vagy az előbb említett erős támasz környékén. Ellenállások: 175; 187,5. Támaszok: 150; 137,5.
AutoWallis Nyrt+topic