Találtam egy érdekes céget. Gina Rinehart, Rob McEwen, Robert Friedland és Sprott is érdekelt benne. Érdekes, hogy ahelyett, hogy kiadták volna az MRE-t, felvettek egy marketingcéget, hogy majd reklámozzák az anyagot először. Itt egy rövid AI-bemutató. Kanadai junior bányász, a fő projektjük Québecben van. A Nisk egy Ni-Cu-PGE lelőhely, mellette pedig a Lion zónában nagyon magas réz-, palládium-, platina-, arany- és ezüsttartalmú fúrásokat jelentettek.
A Lion több fúrásban is széles, több százalékos CuEq intervallumokat adott, és a metallurgiai tesztek is kifejezetten jók. A nagy kérdés most az, hogy mekkora lesz a készülő Nisk/Lion erőforrás-becslés (MRE), mert jelenleg a részvény árfolyama már jelentős Lion-értéket áraz. Tehát: nagyon érdekes geológia és komoly befektetői háttér, de még nincs PEA, nincs NPV és nincs bizonyított gazdaságosság. Az MRE lesz az első igazán fontos mérföldkő.
SPX futures daytrade Az overnight futures esett egyet, es ez azonosithato mint a vart utolso (4-5) hullampar (5) tagja. A (5) melypont 7618, a (4) pedig egy kis oldalazo haromszohnek nezheto, szoval elfogadhatoan beillik a (C) hullam szerkezetebe. A melypont ota van egy szereny emelkedes. , De a felpatt meg nem eleg ahhoz, hogy bullos signalt adjon, ahhoz 7674 fole kellene kitornie, de meg jobb, ha atfed 7683 szintet is, az (A) hullam aljat. . https://imgur.com/a/6M6GxR2 A BEAR alt. eset egyertelmu: wave(iii) tart lefele.
4)DOW trasports outlook AZ a gyanum, hogy Transports vezeti lefele az indexeket. Iden mar jo nagyot esett, -20% (!) az Aprilisi top ota. , Es tegnap uj melypontra szakadt le. Eros a gyanu, hogy most mar wave(iii of 3) hullam kezdodott el, (vagy jobb esetben (iii of C). Az elso support, es egyben elso target az utolso (iv) hullam vege, az 17.700 szint, ami eleg baratsagtalan -30% esest jelent. Ismetlem, ez a jobbik esetnek tunik. . https://imgur.com/a/cJTLsQ2 , A hosszabb tavon nezve DJT chartja 18 ev rally utan itt mar nehezen nezheto tovabb bullosnak. Sot az Aprilisi DJT top ota kimondottan negativ kilatas a valoszinu, es konnyen azonosithato vegso targetet sejtet. Semmit nem vennek itt, aminek a transportation temahoz koze van (Airlines, train, trucking, cars, stb) . https://imgur.com/a/vFqUaYx
USD - Index - január óta emelkedő csúcspontok és emelkedő aljak,- és él a 2011 óta emelkedő trendvonal, az árfolyam beszorult a Ma200 és Ma 50 közé hetesen és naposon is, - bármelyik irányba fog elmozdulni ez nagyot fog szólni ...
biztos nem nulla a kockazat. az egyesult cegben 10% marad a gopro, 90% aki kivasarolja es en semmit se tudok arrol a cegrol. ha a masik ceg stabil, akkor a gpro akar nullazhat is, 10% lefele a kockazat. nem nullat er a gpro akkor se. hadi, ai szerver, stb. fokusz lesz az egyesult ceg, ha jol emlekszem. utana kene nezni
Ez nem a hitelességről szól (már a tőzsde régen nem arról szól). https://www.sec.gov/Archives/edgar/data/1920294/000119312526269724/rzlv-ex99_3.htm?utm_source=chatgpt.com Elég pénz honnan lesz, azt azért nem mondják meg (nem kell még tudni): "The Company intends to
commence repurchases as soon as possible following Court approval of the
capital reduction, utilizing existing cash reserves. To
support the program over time, the Company is evaluating a range of potential
non-dilutive financing alternatives and strategic capital initiatives which, if
completed, could enhance Rezolve Ai’s flexibility to utilize the proposed
repurchase authority over time, while also supporting other corporate
priorities, including strategic M&A, balance sheet optimization and
continued investment in growth. No assurance can be given that any such
financing or capital initiative will be completed, or as to the timing, terms
or amount of any repurchases." . Illetve nem véletlen hogy a BTIG-el kötöttek megállapodást. https://rezolve.com/press-releases/rezolve-ai-board-moves-to-authorize-capital-reduction-and-up-to-300-million-share-repurchase-program/?utm_source=chatgpt.com Under the agreement with BTIG, the Company will repurchase from BTIG ordinary shares that BTIG will acquire in the market, within agreed pricing parameters. . Amit Én sejtek, hogy a BTIG már igen előterjesen szedegeti a részvényeket, és az opciós jatékhoz gondolom igen jelentős közük van (de ez csak spekuláció részemről). . Ebben a részvényben egy nagyon kemény játék indult el szerintem, én spekulációim során alapból ezeket keresem, ezért szálltam ebbe be. Tegnapi napon az opciós piacon ha jól látom a gamma kockázat súlypontját lejjebb rakták, 3->2,5 usd-re. Ma is egy előre megkomponált színjátékot fogunk szerintem látni. Engem sokkal jobban érdekel ha ezekkel végeznek akkor hova rakják az árfolyamot.....
Legyen igazad, de most lesz az Orosz elnök választás is,- mi van ha az Oroszország és Irán mind kettő fronton egyszerre hajt végre műveleteket...?...az is egy lehetséges forgatókönyv az USA befeszítésére, az és az EU kifektetésre ... az energia árak pedig pont a fűtési szezon kezdetére kilőnek - ez egy igazi hadi gazdasági revans lenne részükről...
A bombazas mindenkeppen borzalmas. De nem gondolom, hogy tovabb tartana par napnal. Naprol napra nagyobb erdeke mindket oldalnak egy kis lelegzetvetelnyi szunet. Az amerikai oldalon a hosszabb tavu keszultseg + a kozelgo vlaasztasok. Iran oldalan meg egyertelmuen a gazdasagi helyzet folytogat. Nem lepne meg, ha ismet jonne valamifele kozvetitokon keresztuli targyalas es ez most csak egy helyezkedes lenne, hogy ki van jobb helyzetben.
Persze, de pl hélium esetében ezek a pufferek is elfogytak május végére. Én is bedőltem ennek, de a piac okosabb. Alkalmazkodik, keresi és megtalálja a megoldást. Ennek a Hormuz-mizériának az lesz a vége, hogy teljesen eljelentéktelendik a szoros, aztán lövöldözhetik egymást a homokban.
Ennek az egésznek nincs komolyabb reálgazdasági hatása bárki bármit is mondjon. Szóval én nem is tulajdonítok különösebb jelentőséget az eseményeknek. Majd 2 nap múlva jön a béke long.
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.