A helyzet tegnaphoz képest nem változott semmit SPX-ben Wave iii kéne induljon chart alapján, de jelenleg nincs mire Szárad a festék A piac és Trump is tudja, hogy itt már csak egy dolog segíthet Meg kell adnia magát Iránnak Aztán, hogy ezt hogy keretezi az mindegy, gondolom most ezen gondolkozik Jöhet a szokásos "we are negotiating", "they want to make a deal" . Nem lennék meglepve ha ma jönne egy TACO Szép nagy TACO, amire mindenki kiröhögi ezt a majmot, ő meg kiposztolhatja, hogy képzeletben nyert . Minden esetre, ha akar még 1-2 hónapot venni ennek az emelkedésnek, akkor ezt most kell meglépnie
Én ma vettem még ARM-ot. Hetesen fib 38.2 és supetrend itt van. Potenciális 4. hullámban lehet. Nekem ARM egy hosszabb távú terv, nincs stop rajta. Ha itt ez egy negyedik hullám lesz, akkor az 5. hullám ideális célára $700 körül lehet. Meglátjuk mi lesz. Házat azért nem tettem fel rá :)
SPX daytrade Az overnight futures most negativ iranyba mozgott, es ez megint elbizonytalanitotta, hogy wave(3 of 3) hullam elindult-e, vagy meg mindig valami korrekcios szakaszt kell elobb befejezni. A nyitas utani mozgas talan segit a helyzet tisztulasaban.
IBM problemaja: az infrastruktura beruhazas lelassulas, a softver es consulting kiadasok csokkentese, ez maris atterjedt sok mas szoftver es consulting ceg chartjara, ServiceNow -7%, Salesforce -5%, ACN -8%, es Adobe, Workday es Microsoft stb. -3%. A Q2 negyedeves szoftvervasarloi megrendelesek, foleg az AI Capex dragulas miatt nagyot estek, (mert ahhoz kell tobb server, tarolo, memory, es mind sokkal dragabb) es ezt a piac maris intenziven diszkontalja be az IT cegek alacsonyabb arfolyamaba. . Viszont ugy nez ki, a cybersecurity tema (Crowdstrike, PaloAlto, Checkpoint) vagy tartjak magukat, sot rallyznak, vagy elkezdodott az ev-eleje ota tarto esesbol a recovery. Ami arra utal, hogy azert nem biznak az AI generalta uj softverek biztonsagaban. Ha emiatt adat lopas es IT mukodesi osszeomlas indul be, az a ceg gyors halalahoz vezethet. Nem tudhato, milyen kozeptavu hatasa lesz az AI-nak a szoftver bizniszre; egyelore okosabb a partvonalon kivarni. IBM tegnap leszakitotta a 215 supportjat, megnyilt az ut 160-140 sav fele.
SPX daytrade lenyegeben netto szinte semmi nem tortent ma. Az intraday visszahuzodast zarasra visszakorrigalta. Marad az eddigi varakozas: wave(3 of 3) tart felfele. . https://imgur.com/a/5SzKnCh
Szerintem jól döntöttél. A nagy vevők 0 eladás, 171,05 értékkel vevők. Közepesek és kicsik az eladók. Összességében az eladási és vételi oldal szinte egyenlő.
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.