Kávé pozim gyönyörű 35% pluszban és nem lesz megállás , továbbra is bullish... A köv két hétben se várható csapadék.. Ha végig ilyen lesz a nyár, ki se merem mondani hova várom az árfolyamot...
Most magas a német infla. Meg Japán adja a treasuryket, hogy védje a jent. Reverse carry trade, a legrosszabb az ingyenélő kisbüfiknek. Én úgy érzem, amig nem lesz kiegyezés az oroszokkal meg a kinaiakkal, addig ez a kinszenvedés fog menni...
a screeneren lattam, hogy szokatlanul magas forgalommal ugrott egy szintet +38% Ez ugyanazt tudja, mint sok mas ceg, virtualis asszisztens "AI"-nak hazudott alapokon.
Tök mindegy, erdemes ranezni, hatha. Meg nem vettem belole. Ismeri valaki, erdemes? A hir alabb, ha jol ertem, kibocsatas volt es valakit kinezeztek tars-ceo-nak :D errol a The Office egyik epizodja jut eszembe, amikor ket manager van az irodaban es semmi se mukodik tobbe :D Egyebkent Jackson Wyoming nagy almom, hogy eljussak oda. Mazlistak, hogy ott a szekhely. JACKSON, Wyo.--(BUSINESS WIRE)--Brand Engagement Network Inc. (“BEN”) (Nasdaq: BNAI), an emerging provider of personalized customer engagement AI, today announced it has closed a private placement with existing investors of its common stock and warrants to purchase common stock in the aggregate amount of $4.95 million, providing the Company with increased financial flexibility to continue the development of its human-like, business-safe conversational AI assistants. Concurrently, BEN announced that Paul Chang has been promoted to Co-CEO, bringing his unique perspective to the leadership team alongside Co-CEO Michael Zacharski.
Nancy Pelosi nem nyert az NVIDIAn túl magas strikeon vett call opciót és nem adta el nyerőben, lejáratkor nem volt in the money. Legalábbis én ezt olvastam.
DELL pluszban, NVDA hamarosan pluszban. En teljesen megertek itt minden jozan embert, aki szerint ez irrealis, de minek a piaccal szembe menni? Emlekszem 140 dollaron szemeztem NVDA-val, meg azt is tudtam, hogy a hirhedten bennfentes kereskedo Nancy Pelosi csaladilag bevasarolt 200-250 kornyeken, nevettem is, hogy milyen benak. Nos kb 5x gazgagabbak, mint nemreg. Ezek ellen akarunk mi okosabbak lenni? Follow the money.
DELL: https://i.imgur.com/gPCn2gO.png 170-en eleri a masodlagos Fibo celarat is, szerintem 170 alatt fogja holnap varni a jelentest. Ha valami fergeteges lesz, ugorhat 190 kornyekere, ott valoszinuleg eladom. "sell in may"
SMCI: https://i.imgur.com/iDWetvC.png Ehhez most csak moricka abram van, csatornak, trendvonalak, resek (egy resze). Nagyon varom a bejelentest a kibocsatasrol, utana szerintem ujra raspekizek. Miert? Mert novekszik a bevetele, a kibovitett kapacitasok meg nem is latszanak sehol.
SMCI eddig 1200-->670 esett a csucsrol , es a hullamszerkezete inkabb abc-X-abc, es tele van atfedessel, szoval inkabb korrekcios, nem nez ki impulziv esesnek amit eddig lattunk. . Eddig a korrekcio alja ota nem tul meggyozo, hogy ujabb csucsra tor, mert felfele is 3 hullamosak a mozgasok. Szoval, ha kitorne 954, az elozo csucs fole, akkor onnan mar lehet bullosnak nezni. En itt kivarnam, amig vagy felfele 974 fole kitor, vagy lefele 775 ala beesik. . https://imgur.com/a/Cp6bQWx
Egymas utan ez mar a 4. nagy olajos akvizicio, ahol az oriasok megveszik olcson a kozepes olajtermeloket. ELoszor XOM + PDX 59Mrd$, aztan CVX + HES 50Mrd, aztan APA + CPE 5Mrd$, most megjott COP + MRO bejelentes, valahol 16-17 Mrd$ savban. Ez nem sok, 5-8% premium. . Az eddigi tapasztalat nem kedvezo az akviralt olajosnak. Mert az akviziciok bejelentese utan a megszerzett ceg lecserelendo akviralo arfolyama esett. APA bejelentes utan 2 hetig esett, XOM bejelentes utan 6 hetet esett, a CVX is 6 hetet. Akinek van MRO (nekem 3k), valoszinuleg akkor jar jobban, ha hivatalos bejelenteskor eladja a topon.
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.