SOUN jelenteseket erdemes elolvasni. Szepen novekszik a ceg, de borzaszto alacsony bazisrol indul es jelenleg 20x-os a price to sales aranya, vagyis giga buborek. Belathato idon belul nem lesznek nagyok, foleg hogy a PRST peldaul joval elottuk jar az ettermi AI fejlesztesekben. Autoipart pedig a Google, Apple le fogjak uralni. Home consumer temakat az Amazon fogja nyerni. Vagyis nem latom, miben kulonleges a SOUN, miert oket valassza barki, amikor valaszthatja a "nagy neveket" is. Pont emiatt nem latom, hogy mitol lenne felvasarlasi celpont. Szerintem nem lesz sose. Spekire jo, mehet tenyleg barmeddig, ha ugy van, de fundasan nem er 50 centet.
Amugy szerintem aGDP helyett valami konzekvensebb meroszamot is kitalalhatnanak, mert k...vara, torz,es hamis infot, kepet ad. Kulonosen az elmult 10 evben szvsz.
Soun ban, lat valaki valami kezzel foghato fundat, víziót??Vagy csak lottó ? Ujunk fel a hype orulet vonatara?. Nekem.is volt, de a -16% os stoppomat mert kb oda huztam be, anno ugy utotte ki mint a huzat.😀
Nem ! Az USA GDP ugy keszul, hogy a Kinai, Vietnami , etc...szorgos kezek a gyárakban ,.legyártjak a 70 centes polot, 20 centert utaztatjak 12000 km t. Hogy 19 dollár szolgaltatast!! ratéve, kikeruljon az amcsi polcokra. 19 dodo meg a gdp t noveli 😉Es a nepnek meg nyomtat a FED penzt, es szorja a gazdasagba, a nepnek,es bankoknak. E mellé hogy erteket , stabiltast adjon a dollarnak, fenn tartja a dollar alapu penzrendszert erovel, arukat, nyersanyagot csak dollarban lehet kereskedni, peldaul petro dollar. Az orszagok is a nemzetkozi kulkereskedelme dollarban kell folynia, a legutolso azsiai orszag is dollarban kell hogy tartsa a deviza tartalekat, ha nem akarnak "forradalmat " ;) SWIF, BIS a dollar fennhatosagat biztositja, dollar hegemoniajat. etc.... Dollarbol meg annyit allit elo amennyi csak kell. A fold maradek 7.6 mrd embere meg szepen megdolgozik erte. Na ez adja a gazdasaguk novekedeset, es erejét. Mert a netto gazdasagi termelesuk,.potencialjuk, a jelenlegi helyzetuket nem predesztinalja.
SPY NAPOS ez a 300min chart egy WXY szerkezetet tetelez fel, aminek az utolso (c) hullamaban tart. De a reszletek nagyon kerdesesek igy is. Egyelore nagyon bizonytalan az, hogy mi alakul. Akar az a bullos is szobajohet alul.. . http://keptarhely.eu/view.php?file=20230518v02xlbsy5.jpeg
NQ -- ez itt most elfogadhato egy csucsnak ha jol emlekszem, a korabbi csucskijelolesek FED-hez kothetoek nem tudom ez a mostani helyzet azzal van-e pariban? a magasabb csucs felfele innen meg 70 pont
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.