megkérdeztem a chatgpt-t, a válasza: Összességében tehát elmondható, hogy "The Limits to Growth" jelentés üzenete és következtetései ma is relevánsak, mivel a világ továbbra is szembenéz a korlátozott erőforrások és az ökológiai válság kihívásaival. A jelentés arra ösztönöz, hogy a fenntartható fejlődés és az erőforrás-hatékonyabb gazdasági rendszerek kialakítása létfontosságú a jövő generációk számára, és hogy az együttműködés és az innováció elengedhetetlen a fenntartható jövő megteremtéséhez.
Egyébként rövid távon vártok még HUF erőt, vagy itt volt az alja? Ki mit gondol? TA alapján ez az erősödés naposon 2022.10. hó óta lehetett egy A-B-C, és akkor itt a vége, és egy jó ideig újra a gyengülés lesz a program...
Ha az USD/HUF 360-ról 460-ra megy, és mindeközben az EUR/USD 1,03-ról 1,23-ig, akkor az EUR/HUF a mostani 387-ről 590-re emelkedik. Vagy valamit rosszul látok? Ha ez kb. 1 év alatt zajlik le, akkor itt nagyon komoly gondok lesznek...
Pontosan. Aki képben van mi történt az Alibaba árfolyamával Jack Ma eltűnésekor, alatta, és amikor megkerült, akár láthatja is, hogy érdemes e ilyesmire poziciót nyitni.
Érdekes ezt nem tudtam. Már gondolkodtam a miértjén, hogy aki a bolti ár ötödéért negyedéért eladja a termését az miért ül ki a kapuja elé még annál többért is árusítani valószínűleg minimális sikerrel, de a szimpla mohóságon kívül nem jutott más az eszembe.
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.