Senki nem írta hogy csúcson vegyél. Sounnál is a 3,1 körüli résnél írták az esetleges vételt vagy hígitást. Aki itt vett nagyrész 2 alatti árfolyamon. A többi papirból is alul.
Sounnal alakul az M betű az pedig akkor csúnya lesz, én dobtam, vissza rigbe. :) Sounnal hallgattam Pomperjre 4 nél eladtam. Majd visszaveszem a következő ralinál, mert az ai ai téma tuti nincs letudva ennyivel.
RIG A Fleet Status Report igen jo lenyegi ossszefoglaloja a lenti Most mar szinte minden furohajojuk folyamatsan dolgozik, es 400k/day folotti arakon. Es most elo lehet venni az evek ota a kikotok felreeso sarkaban alldogalo furohajokat, van 8 db igen jo es modern is koztuk. (es van meg 10-15 regebbi cold-stacked, amiket fel kell ujitani) , Azok a varakozo hajok tudnak evente egyenkent hozni baratsagpos 120-140m$-t, es annak a penznek kb. a fele mar egyenesen a profit sorra esik. Nem lennek meglepve, ha elkezdene gyorsulni az emelkedes. , Transocean Increases Backlog By 16.5% Sequentially, Buy (NYSE:RIG) | Seeking Alpha
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.