Robotikában rohadtul kell az AI. Iszonyat drága és munkaigényes robotokat programozni, és minden gyártónak ( van vagy 20) más nyelve, meg APIja meg egy csomó sajátossága van. A robotkarokra szerelhető fogók, szenzorok, egyéb szerszámok meg megint milliófélék egy csomó egyedi megoldással.
Én ezt figyelem már egy ideje STEM, mondjuk nem is kifejezetten csak az AI miatt, hanem az energiatárolás és szabályozás miatt, bár még ennek sem sikerült eddig nyereségbe fordulni.
Vannak még AI céfek akiket nem kaptak fel? Én UPStartban mentem egy kis kört az 13ról 26ra ment az idén én még tavalyról 18al ültem benne. Most 21en van. AI alapú hitelbírálat.
Igen, valóban nem veszne el semmi, csak akkor az nem világos, hogy január 31-ről február 1-re az árfolyam miért nyitott ki 2,86-on az előző napi 0,61-hez képest? Az volt az offering hatása?
Várjunk csak. RS során semmi se veszik el. 1 hete offering volt, nagyjából 50%-ot hígítottak, azért esett felére. Ma lezárult a jegyzés 90 centen, ennek örömködnek. (VS)
Na várjál, azért azt tegyük hozzá, hogy 1 hete 1:5 reverse split volt. Persze nyilván ma kellett venni, de aki 1 hete vette annak a pénze 75%-a elégett a mai záróárhoz képest.
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.