Én speciel szoptam. Szerdán, amikor megindult 3800-nál megtettem a longot, úgy visszavertek 50 pontot, hogy öröm volt nézni. Most megtettem a shortot 3895-nél, ha képesek volták átvinni. Mindegy lezártam 10 előtt egy perccel. Majd látjuk mi lesz jövő héten.
4kig elkenr mennie a nyitott resek miatt. Bar, most mar van 2 alul, 2 felul, akarmelyik irany gyors lesz es kemeny ha megindul. :) jolenne eltalalni azert. 🤣
SPY daytrade lehet vitazni, hogy ez a 4 nap felpattanas egy a-b-c formacio, amiben mindegyik egyenkent egy WXY, vagy az egesz egy WXY. De az utolso 4 ora, az leginkabb egy ED alakzat. A vege wave(v of c), es azzal kesz a (ii) felkorrekcio. Es igen jo esely van, hogy leszakadas indul.
Milyen szeneromu? Hol, melyik orszagban? Megint sarkitasz. Hallottal mar olyanrol hogy energia mix? Egy EV meg mindig kevesebbet szennyez mint egy benzines. Hamar csak a varosokbol ugyanazt s mennyisegu szennyezest kitolod a tavoli eromuvekhez mar eleteket mentesz. Arrol nem beszelve hogy egy eromu karos anyag kibocsajtasat sokkal jobban lehet szabalyozni, hatasfokot novelni, etc.
Itt a cafolat, NEM demand destruction, hanem munkaerohiany az oka. Lassan kenytelenek lesznek fizetest emelni a legiforgalmi munkasoknal, kulonben nem lesz, aki tankoljon meg a csomagokat pakolja.
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.