Értem a célzást, mégis jó okom van feltételezni, hogy el fog indulni, talán nem is kicsit. Persze hatalmasat is tévedhetek, de ha 14,6 fölé menne, akkor jó lehet. Meglátjuk...
Visszavettem 46 alatt JKS-t. Tulzas amit ma csinalnak vele. Valamint BABA pakkot megduplaztam. 80 alatt jon a vegso pakk. . Valaki kerdezte ZEPP-et. Nekem van, es gyakorlatilag megsemmisult a pozim. Ertelenul allok elotte. Szerencsemre a tokem 1,5%-a ment bele, szoval leszarom, de nonszensz ami tortenik vele annak ismereteben, hogy mennyi a cash a cegben. . Stolz-hoz hasonloan kialakitottam amit ki akartam, a nagyobb csomagok: rig, baba, fslr, jks, intel, fb, bayer, lufthansa, T, xela. Ezekkel raulok a kezemre. A hecc kedvert Raiffeisen, Gazprom. Amirol lemondtam: evfm, hyln, zom, zepp, huya, ctrm. Nagy fajdalmam ebbol hyln, utolag jo nagy idiotanak tartom magam hogy elhittem a sztorit.
WTI nagyon rövid távon szerintem 103,63 alá esik. 98 alá szúrás is esélyes. Utána elindulhat 140 felé. Ez a jelenlegi elképzelés. Nálam 97 a kritikus szint. Alatta a 92 elérése reális, illetve újra gondolnám a folytatást. Fontos. Amikor célárakat írok le, az annyit jelent, hogy a metodikám szerint az ár jó eséllyel előbb-utóbb eléri az adott szintet. A mikor és hogyan jut el oda, az másodlagos számomra.
Ma mar szinte senki nem adná oda a RIG reszvenyeit a mai tozsdei arert. Egy 50% premium felajanlasa eseten sem. Miert? Az utolso 10 napban kb. 500m db reszveny cserelt gazdat (osszesen 610 db van, es ebbol jo nagy reszt Index Alapok hosszutavon tartjak, azok nem forognak). Szoval, most mar egy erosen bullos varakozasu tulajdonosi tobbseg van, akik sokkal feljebbre varjak.
SPY daytrade a rovidtavu 15min chart varakozasom nyilvanvaloan negalodott. Az eses nem lehet (c) mert nem 5 subhullamos, hanem 3 hullamos abc jellegu lett. Egyelore azt lehet gondolni, hogy a felkorrekcio ugyan (b) hullam, de nem abc, hanem innen lehet belole inkabb egy WXY=(b) alakzat. . http://keptarhely.eu/view.php?file=20220310v02xgtugz.jpeg De lehet valami egesz mas is, szoval egyelore ovatosan.
RIVN az adósság és a készpénz alapján azt gondoltam, hogy a gyártás felfutása miatt 2023-2024 körül legkésőbb a részvényeket le kell hígítania. Kb. 20 USD körül vehető.
Nagyjából jól számoltál, a készpénz persze kérdéses, hogy éppen mivel számolsz. Értékesítési modell (eladási modell) számítása = (éves várható bevétel * P/S) / részvény db száma.
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.