CNET is jó lesz. Tegnap már néztem. De beszari voltam és nem mertem megvenni, amikor zárta a rést 2,15-nél. Mondjuk azt tegyük hozzá, hogy semmit nem tudok róluk. Hát bejött volna a fej vagy írás :)
Ejnye gyermekem, mi akar lenni az a zagyva betűkombináció a mondat végén?? Ha az, aminek látszik, tudod, hogy az Úr könnyen lesújthat néhány részvényedre ezért.
A CD támasz körül vehető lenne. Átnéztem jobban a céget és ami egyedül a problémám volt, hogy folyamatosan beruház, de olyan mértékben, ami ugyan a bevételi oldalon megjelenik, de az adatközpontok építései és a magas karbantartási költségek nagyon sokba kerülnek. Ebből nem látom, hogy profit mikor lesz (kb. 2-3 év kell neki). Túl tőkeigényes a vállalat fejlesztési üzleti modellje, de biztos, hogy részesedni fog a reményeim szerint rövid időn belül bekövetkező korrekció utáni utolsó nagy fellendülésből, ami várhatóan 2021 december végéig fog tartani. A nagy pénznyomtatásnak valamikor egy nagyobb eufóriát kellene előidéznie és ennek szerintem még az elején lehetünk (tehát az utolsó körnek). Csak kéne 1-2 hónapos korrekció az utolsó nagy nyúlfaroknyi emelkedés előtt.
Szia! Ha jól emlékszem még Te említetted a csopotban CD-t. Azóta is figyelem és követem, és 17 alatt számomra jónak tűnik. Változott-e a véleményed róla? TA szerint sem rossz, megvan a 61,8 korrekció. Talán egy kicsit még lejjebb várnám és 16,6-16,8 lenne igazán jó. Mit gondolsz? Köszi!
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.