Érdekes felvetés egy kisbefektetőtől, de ha benned ez megfogalmazódott, akkor mit keresel még itt.Ezt úgy hívják, hogy lehúzás, szoptatás, ami egyébként még bűncseleknény is.:(
150et szerintem csak nagyon elvakultak araztak, a realis tobbseg 40 ft kornyekevel szamolt. Ehhez kepest lesz mondjuk 13. Ez egyertelmuen negativ tortenes. DE, amugy az olasz melo nelkul az eredmeny szerintem minden varakozast jocskan felul mulo. De legalabbis az enyemet biztosan. Ez a ket tortenes kerul a merleg ket serpenyojebe. Holnap a piac eldonti. Persze emelkedesre en sem szamitok, de nem mindegy, hogy 20ftot esunk vagy mondjuk 80at.
én maradok a számoknál, a többit meglátjuk! Az ősszel olvastam itt még 150-oszti várakozásokat és akkor 300-310-nél jártunk! Azóta feljött az árfolyam ~150Ft-ot, 455-ig! (Akkor az én technikai céláram🐧 456 volt...) Most jó, ha 13-18 Ft is lehet az osztalék és az is ér annyit állítólag, mint a 150-70-43 stb. hmm Ezeket itt olvasom és nem én találom ki, csak megjegyzem! Szóval beáraztunk 150 Ft-t és várunk 13-18-at! Na erre kell majd gombot varrni!
Törölt felhasználó2025. 03. 02. 20:45
22 Ft nàlam az az összeg ami az idei árfolyamot megmentené.. Reméljük a legjobbakat ..
Fő részvényesként a legjobb taktika. Tartalékolsz, kis osztalékra leesik az árfolyam, amit megveszel. Jövőre meg kifizeted a teljes nyereséget. Az olcsón szerzett részvényen lesz 20% hozam.
bár már láttunk olyat, hogy egy cég hitelt vett fel amit utána kifizetett a részvényeseknek - elég brutál osztalékot adott akkor - lásd GSPARK nem tudom, hogy ezzel élnek-e meglátjuk március végéig a kilátások jók
ez a cég osztalékpolitikája, amit még 2020-ban fogadtak el: CIG PANNÓNIA ÉLETBIZTOSÍTÓ NYRT. OSZTALÉKPOLITIKÁJA A CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. Igazgatósága az alábbi osztalékpolitikát fogadta el: A Társaság új osztalékpolitikája szerint az akvizíciós és nem organikus növekedési lehetőségek kihasználására történő reális tartalékolást követően, a szavatolótőkeszükséglet és a Társaság kötelezettségeinek, pénzügyi és gazdálkodási terveinek figyelembevételével kerüljön sor osztalékfizetésre, ahol az e felett rendelkezésre álló szabad, és osztalékként kifizethető pénzeszköz a tulajdonosok számára osztalékként kerülhetne kifizetésre. Az osztalékpolitikát az Igazgatóság a 107/2020.11.27. számú határozatával 2020. november 27. napján fogadta el és ezzel módosította a Társaság korábban elfogadott osztalékpolitikáját. CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. 2020. november 27.
CIGPANNONIA kitartók