Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
a haldoklot at kene kiserni a tulvilagra, nem mindenfele drogokkal tomni meg evekig szerencsetlent. johet a csod, kartalanitas, felszamolas, jaszai geller es buntarsait pedig lecsukni 30 evre, mindenuket elkobozni.
SZVSZ Nem, hitellel tömik be a hitelt, ahogy már látható volt
először az egybetörlesztés a részlettörlesztés helyett, hogy szebbnek tűnjön a mérleg de a 2030-as visszafizetés úgy, hogy
még akvizíciókat akarnak, meg fejleszteni és építeni, ráadásul
adatközpontot kb. tarthatatlan. Elfogyott a pénz. Már OV sincs, akivel
hand-in-hand mehetnének az USA-ban vagy UAE-be lóvét és befektetőket
kunyerálni, már lassan minden Zrt. Kft--nek stb. a 49%-a eladva. . Plusz
még a hitelállomány is 200milliárddal nőtt az akvik által behozott
cégekből, úgyh már simán meg van az 1000 milliárd sacc/kb azért az nagy
lóvé. (eddig olyan 750-800 körül mozogtak) . Játszák
itt a kredit rendeszerből ismerős tárgytologatást, hogy még a 4. évben
is 1. éves tárgyakból mennek vizsgázni aztán egyszer csak nincs
tovább... Most mennek a dékániért a kötvénykibocsátással, valószínűleg megkapják, de biztos nem puszira. Felvázolják a víziókat stb., de ha csak egyvalami félre fog menni vagy nem úgy sül el, akkor baj lesz. . Amúgy
milyen fasza lett volna az államnak, ha nem adják oda az N7-et, akkor
most a bevétel mind az államnál csapódik le (az IFV gyár most fog
elkezdeni igazán termelni), mert tulképpen azóta semmi sem változott,
semmit nem tett hozzá a 4iG a hadiiparhoz eddig. (ugye minden titkos,
mint az orosz gázszerződésnél, senki sem tud semmit, aztán most mégis
fel lehet oldani.) . Na, hajrá kaszinó, mindent a Feketére...szörfözni legalább majd lehet... . BTW a yettel a vezetékes hálózatot csak ott tudja
ajánlani, ahol van valamilyen one vezetékes hálózat... ilyen
barbatrükkel hülyíteni a népet még mindig, már kissé zavaró (ha valaki szeretett volna one vezetékes hálózatot már megrendelte volna az adott előfizetői helyen szóval, ha valaki inkább yettel mobilnetes az okkal van...). Szerintem
nem fog növekedi a részesedésük a magyar piacból jobban, mert már nincs
hova, maximum akkor, ha a telekom hálózata 2-4 hétre teljesen eltaknyol,
vagy ha valami hiper-szuper kedvezményt adnak, de erősen kétlem, hogy a
jelenlegi anyagi helyzetükben ezt megtehetik vagy sokáig tudnák
halogatni az inflációkövető áremelést és itt a dilemma, mert ha emel és
ha a telkomnak most lenne esze, akkor kevdezményekkel elkaphatná a
töküket a felhasználók átcsábításával, mert nincs tartalékuk.... - A SAFE talán akkor segített volna rajtuk, ha a narancsosok maradnak, mert ugye jelentős lóvé csak a fejlesztésekre ment volna el, tehát nem rendelésre...(gyártókapacitás nem változott) viszont a pénz 2030-ra kell, addig meg talán csak a gyártókapacitást tudták volna felpörgetni. De ahogy olvasni lehetett vannak nekik milliárd eurós megrendeléseik is, kérdés, hogy ezek valósak vagy csak szándéknyilatkozatok, meg majd 10 év múlva stb., mert ha ilyen jól el vannak eresztve, akkor mi szükség most kötvénykibocsátással fedezni a hitelt... - Egy biztos, igen izgalmas lesz az elkövetkezendő 6hónap-1 év.
Asszony átvette a vezetést, belenéztem 2260, basszus mi a nyavalyának vettem ki tegnap, itt is csurranhatott volna extra nyeremény. Jó pihit mindenkinek a hétvégére!
Ha kapunk a safeből az elsők között leszek aki ugrik a vonatra .De azt még le kell játszani.Ha nem vmi morzsat kap hanem értékelhető megrendelést annak üzenete lesz.De egyenlőre a kormanytòl semmi pozitív a cég meg a spekák viszont bevetnek mindent hogy előtte vegyék .És kezdem úgy érezni nem vétlenül
Sok a külföldi érdekeltség a cégben. Szerintem biztos rászoltak Petire a NATO-nál Brüsszelben. MP valószínűleg hűtötte a kedélyeket: Nyugi-nyugi ez csak szájkarate, kell a népnek, nem bontunk fel semmit...
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...