Topiknyitó: poreci 2017. 08. 29. 10:16

4IG részvény  

Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
sonos 2026. 04. 27. 00:45
Előzmény: #82716  babo-lapat
irigykedhetsz, de ezt a 4ig-nek köszönhetem:)
sonos 2026. 04. 27. 00:41
Előzmény: #82709  realmadrid
ezért is mondja rice is és én is hogyha végre a közkézben szereplő kissebbb volumennel rendelkező befektetők végre részvényesként viselkednének azaz bizalommal lennének a vezetés és a 4ig felé  akkor végre elkezdhetne visszemelkedni az árfolyam a 3000-es 4000 es szintekre.a csökkenő volumenű kereskedésből én továbbra is azt szűrőm le, hogy 10-20 db napizó dobálja egymásra részvényét, akik magasabb árfolyamról ragadtak bele és kiábrándultak a részvényból, mert ekkorát esett, pedig az esést saját maguk generálták. El kell fogadni azt hogy a 4ig nem egy bluechip, hogy a belpolitikai hírekre esik 1-5%-ot a külpolitikai hirekre meg 10%-ot. Ez itt hatványozódik, az egyszerű befektetők, akik nem értik a gazdaságot, a politikát, a részvények mozgását azok megijednek egy ilyen mozgástól, pánikolnak. A pánikban nem részvényesként viselkednek haenm menteni akarják a pénzüket (hígítással, napizással), és ezt nem átgondoltan teszik, hanem nagyon rövid távon akarják ezt megoldani, csak azt látják hogy ez a szar csak esni tud, pedig ennek ellenkezője is igaz, te is tudod a múltban számtalanszor történt hogy megindult a rakéta. most is megfog, ha ezek a bizonytalan befektetők vagy eladják részvényeiket és kiszállnak innen, vagy változtatnak szemléletükön. (értse meg mindenki hogy  40 ft emelkedés után nem dobok rá piacin egy 10k-s darabszámot, hanem kitűzöm azt a célárat ahol elakarja adni a részvényét, higye el lesz rá vevő, de nem bizik benne mert bizalmatlan, azért biztalmatlan mert nem látja át az egész rendszer működését. túl kockázatos neki. Szabadulni akar tőle, de igazán veszteséget sem akar realizálni, és ezáltal nem meri napon túl tartani a részvényt. ha ezek az emberek elfogynak akkor akár egy kissebb trigger is elindítja az árfolyamot felfelé.Te is irtad, ezeket a befektetőket az nyugtatja majd meg ha majd MP és JG kezet ráz, mert azt látják megvalósultnak, befejezettnek. Nem látják, vagy nem akarják észrevenni azokat az apróbb morzsákat, hogy nincs itt semmi féle gond, amiket jó pár ember észrevesz (MP nem emliti JG nevét soha, Orbán Anita lesz a külügyminiszter és miniszterelnök helyettes aki a vodafone tranzakciót végig követte, hamis zászlós hadművelet a euronewstól és még lehetne sorolni.Addig amig ezek e befektetők azt gondolják hogy jászai azért megy dubai-ba hogy a pénzt kimenekítse, meg azért ül repülőre mert menekül, illetve azt gondolják hogy a társaságok a "lopott" pénzt menekítik külföldre "banki utalással", és egy huszárvágással mindent visszacsinálnak eredeti állapotba  addig nem lesz érdemi emelkedés.Viszont ha ezek az emberek kikopnak végre, az emelkedés hatványozott lesz, mert azok akik ebben 2200-4900-as sávban tartják azok az új ath-ig biztos kezek lesznek, . Nekem a céláram tavaly novemberben 6000 Ft-volt. ezt most az új szerződéseknek köszönhetően 7500-ra raktam. ez véleményem szerint egy reális "fundás" ár hiszen már van 7,5 milliárd euro védelmi szerződés, keretszerződés is megkötve 3-4 év időtávra. Ezt mondja rice és még sok más ember is, de sajnos az egyszerű befektetők ezt nem akarják meghallani. Az emelkedésben ők lesznek újfenn a napizók is akik próbálnak majd felszállni ismételten rakétára. ők fogják majd a forgalmat generálni. 
Ha csütörtökön elmész közgyűlésre látni fogod hogy a részvénykönyv nagyon terjedelmes és egyszerű. Az ismert nagy tuladjonosokon kívül, az mrp szervezet, rengeteg természtes személy, kevés jogi személy, néhány bank (nem túl nagy darabszámmal) és még kevesebb intézményi befektető van. A tavalyi átsúlyozásnál jelentek csak meg, addig elenyésző szinte nevetséges darabszámot tartottak ezek az "intézményi befektetők" tehát kijelenthető hogy az áfolyamot a közkéz, azonbelül is a kisseb volumennel rendelkezők mozgatják! Én nagyon bízom abban hogy az alaptőke emelést összekötik egy esetleges frankfurti tőzsdei IPO-val
Tony_Stark
Tony_Stark 2026. 04. 27. 00:00
Előzmény: #82717  babo-lapat
Senki nem mondta, hogy topik alapján kell kereskedni. 300ft-nál nagy bevásárlást fogok tartani :) de majd felébredek az álomból, amikor a kezem a budiba ér. 
babo-lapat 2026. 04. 26. 23:37
Előzmény: #82715  Tony_Stark
azért van több topik  keress máshol információt plussz nem fórum alapján kereskedünk :) Én csak azt mopndhatom amit tudok. 4ig nagyon jó pénzégető részvény :) Mond ezt pédául a Delta optimistáknak akik még mindig várják a 200-at :) ti is várjátok a felmenetet beálltatok ebbe a sorba. Majd 300on lesz egy fel rally :)
babo-lapat 2026. 04. 26. 23:34
Előzmény: #82714  sonos
aztán mondhatsz már bármit azzal támasztotatd alá hogy hiteltelen vagy hoyg 350k részvényed van :) És itt baszod a napjaidat a fórumon mert nemtudod mire kolteni a 1,2 milliárd forintodat xD
Tony_Stark
Tony_Stark 2026. 04. 26. 23:34
Előzmény: #82712  babo-lapat
Van egy olyan mondás, hogy a tőzsdén az optimisták csinálnak pénzt… Gondolom életedben nem láttál még részvénykönyvet sem. De azért jó lehet azt várni, hogy sok részvényes befektetett pénze elégjen egy névtelen tőzsde fórumon, gratulálni tudok a megkeseredettséghez. Vagyunk itt páran akik kezdőként információért és tanulásért járunk fel a fórumra, sajnos az ilyen hozzászólások miatt egyre kevesebb az érdemi értékteremtő hozzászólás, elemzés. Járj inkább a redditre az a neked való platform
sonos 2026. 04. 26. 23:24
Előzmény: #82712  babo-lapat
el kell hogy keserítselek nem broki vagyok. saját vagyonommal tőzsdézek, nem úgy mint egyesek, részvény nélkül mantrázzák a hülyeséget:)
babo-lapat 2026. 04. 26. 23:03
Előzmény: #82705  Schmidt
jó nézni ahogy vergődnek és győzködik egymást mint a fideszesek egymást a választások elött.
babo-lapat 2026. 04. 26. 23:00
Előzmény: #82708  sonos
az a 350k részvény biztos nem a tied.Azt kell forgatnod mi ki van adva utasításba.. Szar dolog azért megy itt a felduma. :) hát hamar elfog égni az értéke csak figyeld meg :)
babo-lapat 2026. 04. 26. 22:57
ebből látszik te valami tróger fideszes bróker vagy 350k részvényed van és tartogatod xD van 100db-od vagy a fdiesz egyik brokere vagy.Nincs olyan hülye ember akinek 350k részvénye van és ez a papír volt 4ezren is sőt még itt ugat egy fórumon ... Hitelten vagy. 350k*4000 azt itt lopod a napod? :) Ezt elkéne hinnie bárkinek is?
babo-lapat 2026. 04. 26. 22:55
Előzmény: #82702  Nagymami
Nem leírja hanem vissza veszi. ha nem tudja fizetni.
realmadrid 2026. 04. 26. 22:10
10%  a közkéz, ha ebből levesszük a te és rice hoz hasonló mennyiséggel rendelkező befektetőket akkor a közkéz lehet csak kb. 7%. Az elég kevés és az árfolyam mégis itt van. Ez is azt mutatja hogy az árfolyamot a kisbüfik határozzák meg. A nagyok nem tudnak tenni semmit ellene vagy nem akarnak. Az árfolyamot csak a nagyok vételeivel lehetne feljebb tenni de ők nem veszik. Ami jó hír hogy sem MP sem a guardian cikke nem említette JG-t. Mindenki lölőröl és rogán köreiről ír. A 4inél alaptőke emelés lesz, valamire készülnek, állítólag rheinmetall al lesz valami üzlet. 
sonos 2026. 04. 26. 13:32
Előzmény: #82696  babo-lapat
hidd el, én itt vagyok 2019 óta és júniusban is itt leszek több mint 350.000 db részvénnyel:)
Eisenburgprofesszor 2026. 04. 26. 13:30
Előzmény: #82703  Nagymami
Valószínűleg ez a terv. 
Kata726
Kata726 2026. 04. 26. 13:17
Előzmény: #82700  babo-lapat
2 hét és kampec? Akkor gyorsan eladok mindent és mentem ami menthető! Ja nem. Ez amúgy olyan két hét lesz, mint a Fidesz kampányban, hogy ha a Tisza nyer, háborúba megyünk?
Schmidt
Schmidt 2026. 04. 26. 11:29
Előzmény: #82701  babo-lapat
Minek toszod szep a vasarnapjukat?? Hagyd mar oket.
sprint53 2026. 04. 26. 11:25
Előzmény: #82703  Nagymami
Kiváló !
Nagymami 2026. 04. 26. 11:17
Előzmény: #82702  Nagymami
Egyébként Péter is visszafoghatná magát, amit el akartak vinni azt a NERes fickók már réges rég elvitték. Nem kellene hülyíteni a népet mert koppanás lesz a vége. Azt hagytak ítt amit talán el lehet venni tőlük, de az is kérdéses például a lakóparki több tucat engedély vagy a már futó munkák vagy csak az előre megkötött szerződések. Ezek után ha nincs szerencséje az államnak olyan kártérítési perek jöhetnek hogy jön az államcsőd. Meg itt van a balek Vitézy aki lelkesen mondja újjáépítjük a vasutat és ki tud vasutat építeni az opuson kívül? Jönnek a külföldiek majd fővállalkozónak, de azok nem német melósokat fogják hozni, hanem a Fülöp szigeteket na ott lesz a nagy balhé, mert a magyar melós meg ott lesz munka nélkül. Szóval ésszel fiúk lányok, ne dobálózzunk itt a lózungokkal!!!!!!
Nagymami 2026. 04. 26. 11:05
Előzmény: #82700  babo-lapat
És az állam leírja a kb 40 milliárdos hitelt meg a kb 36milliárdot érő részesedés és papíron szétosztja a nyugdíjasoknak. Nem komcsi hatalom átvétel van, jó reggelt. Neked külön topicot kellene nyitni a címe pedig az lenne: például egy: megy a hasam ugorjatok el!!
babo-lapat 2026. 04. 26. 10:54

Topik gazda

poreci
3 3 5

aktív fórumozók

friss hírek További hírek