Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Ismét dugózzák rendesen. 3250és 3300 között veszik, igaz 3500 és 3600 között is vették. Minden nap reggel leöntik 500-600 millióval az első órában aztán ott megy a kereskedés a nap végéig.
Igen, csak ki a nyavalya vesz? Ki jöhetett egy friss felmérés, cumiznak a fiúk úgy tűnik. Remélem sikerül majd elvenni tőlük a pénzt végül is lopták ezt is tőlünk.
Most kéne tippeltem hol lesz kb a választás idopontjàban 2500-2700 et mondanék.De úgy gondoltam még egy két hete is hogy a 3000 et is csak választasok előtt kozelítjük meg és már ott vagyunk úgy hogy nem tudom .Saferől negatív hír jön lök egyet lefelé és a vàlasztasok előtt is lesz szerintem aggodás ami lefelé nyomja majd .A negyedéves szerintem ebben a hangulatban nem sokat ér majd.
az opusból a haverok kimenekültek már rég, és a kisbüfik is szerintem. saját magukat veszik-adják, mert nem mutatna jól a kampányban a bukó ezen a fronton.
Eközben az OPusban kb 58 millió forintért cserélt gazdát részvény ma. Gondolom Tiborcz és Lölö között :) Őszarsága nem engedheti meg magának a lejtmenetet. :)
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...