Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
realmadrid
ma, 10:27
Előzmény:
realmadrid
Megint azt írják a másik topicban hogy
rosszul látom. Esik az árfolyam, 1920-1560 de én látom rosszul. Ezek
szerint ma is pluszban van az árfolyam csak én fordítva nézem a
diagramot. Igen Madrid, ma pluszban van az árfolyam, valóban fordítva nézed a grafikont :) Re: 1646.- ( csak neked, egy reál... )
" Azért mert pénzt kell betenni egyelőre viszi a pénzt és nem hozza " Ezt írtam, csak másképpen ! De te állandóan azt szajkózod, h. a beruházások csak egyelőre viszik a pénzt, azért esik az árf. Ezzel, mindenki tisztában van, ezért teljesen felesleges ezeket beírnod nyakra-főre !
Az a baj, hogy annyira sötét vagy, hogy ez így nehéz. A Rheinmetall tulajdonosa a 4ig-nek. Miért? Mert ERŐFORRÁST fog venni a 4ig-től, hogy kiszolgálhassa majd az EU-s megrendeléseket. A hadiipari célokat nem teszik ki a kirakatba, de segítek: 1. műholdat katonai célokra akarnak fellőni 2. drónokat nem a temu-ra gyártanak a gyerekeknek, hanem hadi célokra. Ezt próbáld már elfogadni.
Te meg nem érted amit írtam. Azért mert pénzt kell betenni egyelőre viszi a pénzt és nem hozza. Ezért írtam hogy idén szerintem nem lesz 2000-2500 az árfolyam. Nem azt írtam hogy sose, csak nem az idén.
OMG, téged aztán jól kitaláltak, csak tudnám, hogy ki fizet neked, hogy ennyire megéri a széllel szemben pisálni. Hajrá, tedd meg te is a várakozásod, vagyis éppen ne tedd meg, majd integetünk neked.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...