Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Szerintem nézz utána, hogy miért nem Európából szokták fellőni a műholdakat, hanem az Egyenlitő környékéről, de legalább is jóval délebbről mint Budapest
Szia! Mi az amit kínálhat a 4ig Musknak, és Trumpnak? A megoldás a Spacecom. Ugyanis 2024ig a magyarorszag feletti geostacionárius pálya feletti tendelkezési jog az izraelieké volt. 2025 től pedig a 4ig-é. Ha igy nézzük Elon a 4ig hozzájárulásával szabadon fellőheti a tesláit vagy a starlink redndszerét Európa kellős közepén, amit ugyebár használhat megfigyelési, védelmi, vagy egyéb más célokra! Röviden a 4ig kiskaput nyithat musknak az EU közepén!!
Akkor most ezek alapján ugye beírhatjuk a hajónaplóba, hogy Madridunk innentől komoly esést, mi több, szakadást vár. Jövő pénteken térjünk vissza rá, majd meglátjuk....
Muskkal nem írtak alá semmit csak tárgyaltak. Erre a tárgyalásra ment 800-1900ig. További hír nincs, rossz a q4, nem sikerült jól a Trump- Zelenszkij találkozó. Minden jel arra mutat hogy jelentős esés a tőzsdén és ilyenkor a 4ig az élen jár.
Már nem pletyka, hanem a jelentésben rögzített tény, ettől függetlenül valóban ez pletyka/hír vitte fel. Ha ebből nem lesz semmi, akkor szerintem is megy 1000 alá. A másik, ami engem zavar, hogy adott a világ leggazdagabb embere, (Musk) haverja és/vagy üzlettársa a világ legnagyobb hatalmú embere (Trump), az USA igencsak el van látva IT szakemberrel, Musknak van egy rakat űripari mérnöke, tehát pénz, befolyás, szakértelem annyi mint a pelyva, mit tud ehhez hozzátenni a 4iG? Jó volna konkrétumokat tudni, mert nem látom ebben az egyenletben a 4iG szerepét, de lehet hogy én nem vagyok elég tájékozott vagy gyenge a képzelőerőm.
Úgy vélem max. 5-7 év múlva (addigra a jelenlegi méret eléréshez szükségeltetett forrásokból eredő kötelezettségek nagy része kifut), ezek az egy-két ezres szinten történő vételek apró pénznek fognak tűnni. Engem nem zavar, ha lejjebb megy az árfolyam (sokkal és sokáig szerintem már nem fog), ma is vettem, persze a magam dimenziójában, munkajövedelem el nem költött részéből. Évtizedes távlatban "benne van a pakliban", hogy több száz milliárdos éves nyereséget fog elérni a cégcsoport, persze semmire nincs garancia, tekintettel a keletkező és "gyártott" globális krízisekre (valamivel fenn kell tartani a nyugati pénzpumpa uralmát), igaz egy-egy ilyen ciklus után bőven inflálódnak az értékek. Megjegyzem, az anyavállalat Deutsche Telekom leányvállalata a Magyar Telekom, a 4Ig pedig úgy tűnik, egy regionális - és még az sem kizárt, hogy globális - anyavállalat lesz (szóval más dimenzióban fog játszani a leányvállalat Magyar Telekomhoz képest). Én igazából azt sajnálom, hogy még min. egy évig "nem altatták" a dolgokat, de legalább a nem befektetési célú, korábban beragadt "spekák" kiszállhattak stratégiai veszteség nélkül.
230milliárdos ebidtára bő 2 milliárdos profit ha a pénzkiáramlással nem járó leírásokat ki vesszük az egyenletből. Rendkívül gyenge. 6 éve folyamatosan a szuper jövőt árazzák de ez a jövő nem akar bekövetkezni. Nem csodálom hogy fordult 1920ról. Megint mennyien beragadtak 1800 felett. Lesz itt átkozódás hamarosan.
Igen ez így szokott lenni, ha 1600-on nincs vevő, akkor bizony lejjebb fog menni :) Ezt tényleg jól látod, ebben " IGAZAD VAN ISMÉT" :) A szakadás az nálad mit jelent számokban kifejezve? Mikor mondjuk, hogy szakad? Re: 1602.-
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...