Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Kedves topik társ ! Onnan tudunk csak kivenni, ha előbb beteszünk valamit ! Szerintem, te valahogy ezt nem akarod, vagy nem tudod megérteni. Ha akarsz nyerni a lottón, előbb venned kell szelvényt és kitölteni ! ( ez vonatkozik a részvényvásárlásra és a cégre is )
Megint azt írják a másik topicban hogy rosszul látom. Esik az árfolyam, 1920-1560 de én látom rosszul. Ezek szerint ma is pluszban van az árfolyam csak én fordítva nézem a diagramot.
Ez a lényeg. Tovább növeli a cég veszteségét. Ettől miért nőne az árfolyam most vagy jövőre amikor majd jó soká hoz pénzt. Majd akkor egyszer, soká emelheti az árfolyamot.
A 4ig nem részesül a védelmi ipari pénzesőből. A 4ig nem tulajdonosa a rheinmetallnak. A rheinmetall hiába száguld a tőzsdén az a 4ig-t nem érinti. A közös IT cég nem hoz semmit az látszik. A 4ig drón ipari cége szintén nem, ráadásul az nem is hadi drón. Az űripar meg csak viszi a pénzt de nem hozza.
olyan 5000-6000MRD EUR-ról beszélünk :) alaphangon. szerinted az összes védelmi rv miért ugrott 10-20% között ma? usa kiszáll, eu-nak nincs fegyvere, gyártani kell. nem lőszert első sorban, hanem intelligens fegyvereket. az megvan, hogy az usa mivel támogatta ukrajnát leginkább? információval. felderítés, műholdak és drónok.
ember az nem jel, hogy a cég 25% tulajdonosa a Rheinmetall? :) az nem jel, hogy katonai műholdat akarnak fellőni? az nem jel hogy vettek egy dróngyártó céget? az nem jel, hogy több ország védelmi miniszterével találkoztak? te melyik adást nézed? cseh2?
semmi érthetetlen nincs. 1920-ról esett lassan 400 pöttyöt (szerintem még többet is fog lehet) és elment rövid távon a kisbüfik kedve. de ettől még a nagyok benne vannak és aki érti a történetet, azaz hogy itt most nem telco céget veszünk, hanem hadiipari céget, az örül, hogy egyben tud ilyen tételek venni az árfolyam felmozgatása nélkül. hamarosan én is elkezdem újra venni. aki a 4ig-t az Mtellel hasonlítja össze, az nagyon rossz úton jár. a 4ig sokkal inkább védelmi sztori, mint azt bárki is gondolná.
2026 végére meg is lesz. én oda datáltam, keresd vissza. de szerintem a legutóbbi pofára esésed után, már tényleg be kellene húzni a farkad. 800Ft-ot mondtál 2025 és 2026-ra is. maradj inkább csendben és nézegesd az árolyamot.
Mert nincs szerződés Muskkal. Musk nevére ugrott az árfolyam 800ról 1920ra. Nem lesz Musk akkor szerintem megy vissza. Az űripar nem hozza hanem viszi a pénzt, a hadiiparból nem látszik hogy jönne bevétel. Minden nagyon bizonytalan itt.
A 4iG-t egyelöre nehéz lemezni, mert a legtöbb tarsaságban csak résztulajdonos az anyavállalat, és nem ismerjük a nyereség-megosztási megállapodásokat a többi tulajdonossal. A konszolidált számok ezért negyon félrevezetök lehetnek. Látni kellene egy nyereséges idöszakot, hogy lássuk, a konszolidált eredményböl mennyi jut a 4iG részvényesekre.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...