Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
En ilyenkor szoktam beleadni a BUX-ba ahogy most is tettem. Volt egy nagyszeru felkor szepen meg lehetett lovagoni. En egy ovatos 25 kontival shortolom most. 106500 kornyeken visszaveszem. Szep Napokat csak hogy ALFED nehogy ramsusse, hogy mutyizgatunk :-) itt penzt kell keresni nem lelkizni. 109300 van stop loss, ha tovabb megyunk egyebkent ritkan kereskedem en foleg a jo long beszallokat keresem nagyon ritkan shortolom. A shorthoz vagy szerencse, vagy benfentes info kell vagy kiskorokhoz jo megerzes.
Milyen PILLATARÓL beszélsz ember? Ha megnézed a BUX 12 hónap alatt emelkedett 42%-ot!!!! Nem pillanatokról beszélek. Ahogy az előbb is írtam van hullámzás, van amikor (ez volt eddig többségében) felfelé menet van, de vannak döccenők, amikor lefelé tartó időszak van. (ha már a 26 napot említetted) Mindent meg lehet játszani, ha pénzt akarsz keresni, senki nem gátolt abban téged sem, h játszd meg 1 évvel ezelőtt az emelkedést, ahogy az általad előszeretettel emlegetett 26 nap-ot is meg lehetett játszani. Megtetted bmelyiket is v. csak írkálsz, h most ez a szar, most az, most ezért kéne esni, utána meg azért? Ezt írom folyamatosan, h mások mind2 irányt megjátszották, te mégis momentumokkal, meg pillanatokkal jössz. Nem rólam van szó, ha nem esik le, nem magamról beszélek. Nem siránkozni kell, fel kell ülni a vonatra és pénzt keresni. Bár, ha téged az elégít ki, h időnként elsírod itt a fórumon a világfájdalmadat, lelked rajta, csak hát sok értelme nincs egy tőzsdei fórumon az ilyennek, ahol a pénzkeresés a fő szempont.
Mindenki ugyan azon a pályán játszik, ezt amit most ide leírtál mindenkire ugyan úgy vonatkozik. Turoczyelek, Dzsimi miért tud felefelé és lefelé is menni, mikor úgy megy a piac? Egyik sem sírt itt, mint te, hanem pénzt keresett. Olvass vissza, hányszor írták, h nem foglalkoznak azzal, h szarok a hírek v. más vmi, ha mindezek ellenére felfelé megy, akkor ők is arra mennek, ha esésbe vált, akkor pedig shortolnak. Az a lényeg, h pénzt keressen az ember. Ha emelkedésben akkor azzal, ha pedig esésben shorttal, akkor meg azzal, a többi senkit nem érdekel sztem, bmennyire is csűröd-csavarod a mutyidat.
tények, indokolatlan giga infláció A harmadik negyedéves GDP-adat legnagyobb kérdése, hogy végre kikerült-e a stagnálás közeli állapotból a magyar gazdaság, vagy folytatódik az évek óta tartó hullámvasút. A 2022 közepe óta eltelt 12 negyedévből hétben is csökkent a GDP negyedéves alapon, ami kifejezetten erőtlen aktivitásra utal. A kormány ráadásul hiába várt a tavaly év végén falpattanást, ez nem jött be, sőt, az első negyedév kiábrándító számai után fennállt a veszélye annak, hogy visszacsúszik a technikai recesszióba a magyar gazdaság.
BUXunk 107000 ATH. Magyar idő szerint. :-) Jönnek a gyorsjelentések idehaza. Továbra se látni nagy eladót, csak realizálások voltak eddig , lecsorgásokkal. Sztár 4IG és a Rába volt 2x-3x. Aki keres az talál. Sok sikert! (Nem nem adtam el semmit) Short klub ne is reménykedjen egy darabig
Mikor pl. Lujoska írta az emelkedést, az volt a baj. Stolz, mióta írja szintén az emelkedést év végére, leszólod. Mikor mások leírják, h fel-le ugyan úgy kereskednek, akkor jössz azzal, h utólag könnyű okosnak lenni. Nem utólag voltak ők sem okosak, hanem ahogy magad is láthattad leírták, h mit léptek és mentek a piaccal. ARRA, AMERRE AZ MENT, NEM SZEMBE VELE, MINT TE.
Nem utólag okos senki, hanem kevésbé van a nyavalygással elfoglalva, mint te. Attól, mert nem szólok én v. más vki hozzá, attól még olvasom a fórumot és látom a te jajveszékelésedet is. De, ha már itt tartunk, te sem nagyon voltál aktív az utóbbi időszakban, ahogy Hathor is mély hallgatásba burkolózott, mióta újfent emelkedünk, ellenben mindketten aktívak voltatok esésben. Ő legalább veled ellentétben képes belátni a tévedéseit, saját elmondása szerint nem ért a tőzsdéhez, de te rendületlenül fújod a mutyit, történjen bmi is, szted semmi más nem valid, csak az esés.
Mindig mindenki hülye, minden és mindenki hülyít mindenkit. Mindezek ellenére vmi rejtélyes okból kifolyólag ezek az egyének vmiért mégis tudnak pénz keresni. Ellenben itt vagy nekünk te, aki átlátsz a szitán, téged nem lehet semmilyen mutyival megtéveszteni, mert annyira penge vagy, h mindent leleplezel, de vhogy mégsem sikerül az irányt eltalálnod ennek ellenére sem. Így feltételezhetően pénzt sem nagyon keresel. Persze mindenkinek saját döntése, h pénzt akar keresni v. siránkozni akar, h nem keres pénzt és mindenki szembe jön az úton.
Ahogy irtam korabban 106tol el kezdtem kiszallni, most adtam el az utlsot 107250. Nem kell itt azzal foglalkozni , milyen mutyi van, a lenyeg penzt kell keresni. En 120 kontival vegig jottem 101/102rol szoval atlagban 5ezer pontot. Me eladtam OTP is, erre az evre megvagyok. Szep Napokat!
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!