Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Az ezért meglep hogy tényleg nem érted a különbséget a cigány zsidó székely urdu szavak leírása és a stílusgyakorlatod közt. Ez tényleg az említett hely szintje. Az utóbbi időben bemutatott idegállapotod rovására írom, de nem ártana ebből kimásznod. Eltekintve a maitól a rohadjanak meg a forintgyengítők, nadepláne a nemgyengítők átmenete volt kicsit lekövethetetlen, de biztos csak én maradtam le a lényegről. El is engedném a témát.
Nem vagyok,sosem voltam csurka elvbarátja,de sajnálatos módon bizonyos körökben valóban sok a metélt és valamiért sosem pozitív végkifejletű a tevékenységük. Gondolom nem kell külön ecsetelnem a gázai népirtást vagy az iráni háborút.
A legenda szerint amikor az átkosban csurka megeresztett egy-egy vaskos zsidózást és Aczélhoz szőnyeg szélére rendelték ment a magyarázkodás hogy elnézést részeg voltam. Egyszer állítólag Aczél kifakadt "hogy ez a csurka sose tudja baloldalira inni magát...." Valahogy úgy érzem belőled is hasonlókat válthat ki. Utólagos engedelmeddel ezt azért jelentettem.
"Nem szabad túl erős forinttal belépni" "Összességében tehát a korábbiakhoz képest tartósan és érdemben erősebb – bár a mostanihoz képest már nem feltétlenül erősebb – forintárfolyamra számítunk," https://hold.hu/holdblog/mennyire-erosodhet-meg-a-forint-az-eurobevezetesig/ . Boby: "És a Holdnál még mindig az erős forintban látják a megváltást. Viszonylag egyéni szövegértelmezésnek tekintem, de miért is ne.
A fosrint fosrint most is. Csak most néhányan kitalálták,hogy az a gazdaságpolitika ami 16 évig rombolta a forint belső értékét,magas kamattal,meg hittel visszafordítható. Persze azzal megint nem törődnek,hogy ki állja vagy ki tudja állni a számlát. Javarészt ugyanazok fognak szopni, akiknek a forint erodálása sem okozott különösebb örömet. A kisvállalkozók, meg a zemberek. Hajrá Magyarország, hajrá magyarok!
A mostani kánikula is azt mutatja, hogy akinek van pénze,az elmenekül a hőség elöl külföldre és ott recskázik az erős forinttal támogatva. Akinek meg nincs pénze,az itthon van és nem költ egy forintot se. Nagy segítség az erős forint a családoknak. Kíváncsi vagyok mennyi embert bocsátanak el idén. Persze tudom,az alapkezelőket ez hidegen hagyja.
https://www.portfolio.hu/gazdasag/20260701/azt-keri-a-kormany-hogy-egyunk-serteshust-itt-tartanak-most-az-arak-846858 "A kormány arra kéri a vásárlókat, hogy a következő hetekben lehetőség szerint több magyar sertéshúst vásároljanak, ezzel segítve a hazai sertéstartókat"
" A magyar gazdák helyzetét az erős forint is nehezíti, amely olcsóbbá teszi az import sertéshúst. " Szerintem működik a piac. Ha köllött az erős forint, akkor köll a spanyol sertéshús is. Törjük le végre az inflációt! Sok f@sz! Vargával az élen. És a Holdnál még mindig az erős forintban látják a megváltást. https://hold.hu/holdblog/
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)