Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Nem tudom felétek fideszesek felé mi az égés,de beidézem,belinkelem Surányi egyértelmű szavait,erre te rávágod, hogy Surányi az ellenkezőjét mondja....!? Akkor neked külön mégegyszer Surányi,hátha megérted: "A devizahitelezést 2001. júniusában az első Orbán-kormány idején, a Magyar Nemzeti Bank kezdeményezésére, a kabinet támogatásával, az akkori parlament döntésével vezették be."
AI: Raiffaisen bank a 2000-es évek közepére a devizaalapú hiteleknek (főként svájci frank alapú jelzáloghiteleknek) köszönhetően tudott látványosan növekedni. Emiatt nyitottak a 2000-es években szinte minden nagyobb városban és budapesti kerületben irodát, így érve el a több mint 140 fiókos csúcsot. Erre te nácizól.......
Fideszesnek lenni ugyanolyan mint neonácinak lenni. Ami az eszmére negatív,az nem is létezett. Neonáciktól hallottam régen, hogy pl a haláltáborok nem is léteztek,kitaláció az egész. A fidezses ugyanilyen,annyival h*lyébb, hogy orbán a szeme láttára tette amiket tett,de a fideszes váltig állítja, hogy nem történt olyan.
Az AI nem,csak te!A folyamat főbb mérföldkövei: "2001 (Első Orbán-kormány): A jogi keretek megteremtésével (a devizakorlátozások eltörlésével) ekkor vált lehetővé a devizahitelezés. Ebben az időszakban jelentek meg az első deviza alapú gépjárműhitelek." Devizahitelezés Magyarországon AI.
Időnként vedd le a szemellenződ, többet látsz a világból, és kulturáltabb maradsz. Így meg folyamatosan beégsz, mint ebben az esetben is, és röhejessé válsz.
Az alapok (2001): Az első Orbán-kormány 2001-ben vezette be a forintalapú, államilag támogatott lakáshitel-rendszert, amely kezdetben visszaszorította a devizahitelezést.
A váltás (2003–2004): A Medgyessy-kormány 2003 decemberében a költségvetési hiány csökkentése érdekében jelentősen szigorította a forinthitelek állami kamattámogatását. Emiatt a forinthitelek megdrágultak, a bankok pedig alternatívaként a jóval alacsonyabb kamatú, svájci frank alapú hiteleket kezdték népszerűsíteni.
Te az a fajta átlagosan csökött fideszes vagy,akinek hiába van egy vagy két hozzászólással feljebb ott a link, hogy a fidesz volt,neked akkor sem. Értelek én téged,csak nem tudom mi a f@sznak akarsz mindig beszélgetni. Az ilyen emberekkel nem lehet,mint amilyen te is vagy.
Dubai a világ legnagyobb nemzetközi forgalmú reptere, évente közel 100 millió utassal. Naponta százezreket érint a leállása. Doha is áll mellette. Ez a helyzet komplett káoszt okoz a fél világon.
Amúgy valaki tényleg elmagyarázhatná, hogy van egy nép (magyar),ahol az egyik legnagyobb státusz szimbólum az autó. Ez a nép állítólag soha ilyen jól nem élt,és most mégis az derül ki, hogy egyre korosodik ennek a népnek a büszkesége. Orbán marad még egy pár évet,úgy fogunk kinézni,mint Kuba!
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)