Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Személyenként 10e € az EU-n belül, jól írtak lentebb. Idehaza nem tudok korlátozásról, hogy mennyi lehet nálad, fizetni magánszemély és cég vagy cég és cég között viszont csak utalással lehet 1M bruttó számlaérték felett.
Én valami 3500€ ra emlékszem efelett kell egy igazoló dokumentum, hogy honnan van és hogy miért van nálad ennyi pl autó vásárlásra. (Rendőr mondta nekem anno...)
10000/EURÓ gond nélkül lehet nálad bármelyik EU. tagállamban és ezt határokon átívelően viheted bárhová. Ausztriában a kb. felvétel ingyenes, ráadásul bármelyik bank ATM-ből felveheted a pénzedet és nincs felső határ sem. Ez több EU. országban is így működik.
Értem, csak ez a bevezetés óta 150e, azóta meg ha jól rémlik pár alkalommal már volt pl minimálbér emelés is, csak hogy a szavazórétegük környékén maradjunk.
Monjduk az más országokban is fizetős X € felett. Ha jól rémli nálunk legtöbb helyen 200€ ig ingyenes... illetve alapból nem is szabad nagy mennyiségű KP-val szaladgálni, rendőri igazoltatásnál simán megkérdezik, hogy mennyi KP van nálad.... Nokiás dobozokra meg külön kereső egységük van :D
Valószínűleg Orbán a költségvetéssel és a jegybanki hiánnyal is erre készül, meg a kínai meg zöld hitel meg az összes többivel :) Ilyen értelemben a hitel értékteremtő :D
Inkább a tranzakciós adóra raknának ársapkát lehetőleg 0 százalékost. Nekem a bank költségem csak a tranzakciós adó. Számlavezetési díj, utalási díj, bankkártya díj nulla. Az éves tranzakciós díjam 32000 Ft volt tavaly.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)